Αρχική » Η «ΕΝΕΡΓΕΥΣ – Λαλίδης» και οι … ενεργά ευαίσθητοι ακροατές του STATUS 94.2, ζεσταίνουν μια οικογένεια!!!

Η «ΕΝΕΡΓΕΥΣ – Λαλίδης» και οι … ενεργά ευαίσθητοι ακροατές του STATUS 94.2, ζεσταίνουν μια οικογένεια!!!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Πλημμύρα ευαισθησίας στους 94.2 από την συχνότητα του STATUS RADIO αυτές τις ημέρες. Η επιχείρηση του κ. Φώτη Λαλίδη «ΕΝΕΡΓΕΥΣ – Λαλίδης» που σταθερά αποδεικνύει την ευαισθησία της στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, προσέφερε ένα σύστημα θέρμανσης σε μια οικογένεια της Αλεξανδρούπολης που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα διαβίωσης. Οι ακροατές του STATUS RADIO 94.2, επί δύο εβδομάδες πρότειναν τηλεφωνικά και εμπιστευτικά, οικογένειες που είχαν ανάγκη μιας τέτοιας προσφοράς. Οι προτάσεις συγκεντρώθηκαν από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό, κατατέθηκαν με εχεμύθεια στο ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του Δήμου Αλεξανδρούπολης και στον Πρόεδρο Νίκο Ραπτόπουλο, όπου οι κοινωνικοί λειτουργοί ύστερα από αξιολόγηση των προτάσεων, προέκριναν την οικογένεια που συγκέντρωνε τα περισσότερα κριτήρια για την αξιοποίηση της προσφοράς.

Την περασμένη εβδομάδα, συνεργείο  της «ΕΝΕΡΓΕΥΣ – Λαλίδης», εγκατέστησε ένα ολοκαίνουργιο σύστημα θέρμανσης στο σπίτι της οικογένειας, παρουσία του Προέδρου του ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ. Τώρα οι ακροατές του STATUS, με την καθημερινή «ενεργή» συμμετοχή τους στον Σταθμό, ενισχύουν την οικογένεια με ένα σακί καύσιμης ύλης για κάθε 10 τηλεφωνήματα που πραγματοποιούν στο 25510 33000, χωρίς κανένα κόστος για τους ίδιους. Έτσι, χάρη στην προσφορά της «ΕΝΕΡΓΕΥΣ – Λαλίδης», η τετραμελής οικογένεια θα μείνει ζεστή για όλο τον χειμώνα και οι ακροατές του STATUS θα …«ενεργοποιούνται» καθημερινά και ανέξοδα με το ενδιαφέρον τους για την συγκεκριμένη οικογένεια, υπενθυμίζοντας την ανάγκη ευαισθητοποίησης όλων, για τα κοινωνικά προβλήματα της «διπλανής πόρτας»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθημερινά κατατίθεται το ενδιαφέρον και άλλων επιχειρηματιών στον STATUS 94.2, που θέλουν να συμβάλλουν με τις προσφορές τους για την βελτίωση της καθημερινότητας της συγκεκριμένης οικογένειας, όπως και άλλων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.

Ο STATUS RADIO 94.2, θα παραμείνει συνεργαζόμενος για τέτοια κοινωνικά θέματα με τον Πρόεδρο του ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ κ. Νίκο Ραπτόπουλο, που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε με την ευαισθησία του, αυτή την προσπάθεια.   

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας