Αρχική » Ave Caesar: 20 χιλιάδες όπλα κρυμμένα στη Θράκη «βρήκε» η βουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ!

Ave Caesar: 20 χιλιάδες όπλα κρυμμένα στη Θράκη «βρήκε» η βουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ο εθνολαϊκισμός στην Ελλάδα έχει βαθιές ρίζες και παρουσιάζει ανόδους και πτώσεις ανάλογα με τις συνθήκες που ευνοούν ή όχι την επώαση του «αυγού του φιδιού». ΕΠΕΝ, ΛΑΟΣ, ΑΝΕΛ,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν κόμματα που διακίνησαν τον «βαθμό μηδέν της πολιτικής» με ακραίες απόψεις και συμπεριφορές. Προϊόντος του χρόνου είναι σήμερα σε κατάσταση αποσύνθεσης και δομικής κρίσης αλλά πάντα ο «σοφός» λαός βρίσκει τρόπους να ανακυκλώνει το φαινόμενο. Έτσι «εισήλθε» στη Βουλή στις τελευταίες εκλογές το προσωποπαγές  κομματικό όχημα του τηλεπωλητή «αυθεντικών επιστολών του Ιησού» Κ. Βελόπουλου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.

Βουλευτής της Β1 Βόρειου Τομέα ΑΘΗΝΩΝ της Ε.Λ. είναι η κ. Αναστασία Αικατερίνη Αλεξοπούλου. Η οποία πρόσφατα κατέθεσε ερώτηση προς τους Υπουργούς Εθνικής Αμύνης κ. Ν. Παναγιωτόπουλο και Εξωτερικών κ. Ν. Δένδια σχετικά με την «ίδρυση τουρκικών παραστρατιωτικών μονάδων στη Θράκη» πιστεύοντας προφανώς ότι υπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα και κρούει το κώδωνα  του κινδύνου για το μεγάλο κακό που γεννιέται στη Θράκη.

Ανάμεσα στις αυτοεκπληρούμενες προφητείες της, η βουλευτής καταγγέλει ότι «σύμφωνα με ΑΣΦΑΛΕΙΣ πληροφορίες τον τελευταίο καιρό παρατηρείται αριθμητική αύξηση των μουσουλμάνων της Θράκης για την παρακολούθηση μαθημάτων ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ενώ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ κάνουν λόγο για 15.000-20.000 ΟΠΛΑ που είναι κρυμμένα στην περιοχή».

Διαβάζοντας την ερώτηση της Αθηναίας βουλευτού αναρωτιόμαστε τι πρέπει να κάνουμε εμείς που ζούμε στη Θράκη. Να τσιμπηθούμε μήπως ξυπνήσουμε; Να πάμε ν’ αγοράσουμε προμήθειες από τα super market; Να το βάλουμε στα πόδια; Να εγγραφούμε σε σχολές πολεμικών τεχνών; Να γίνουμε όλοι κυνηγοί για να αγοράσουμε νόμιμα κυνηγητικό όπλο; Να ανακηρύξουμε ήρωα την βουλευτή; Ν’ αγοράσουμε τις επιστολές και τα ματζούνια που πουλάει από την τηλεόραση ο αρχηγός της; Να παίξουμε τους κλέφτες και τους αστυνόμους;

Κάθε απάντηση δεκτή.

Δ.Π.Δ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας