Αρχική » Νενεδάκης: Να γιατί μειώθηκε στο μισό το τίμημα της ενοικίασης του πάρκινγκ. «Ο κ. Λαμπάκης μπορεί να γίνει Δήμαρχος στην Καταλονία! Στην Αλεξανδρούπολη όχι!»

Νενεδάκης: Να γιατί μειώθηκε στο μισό το τίμημα της ενοικίασης του πάρκινγκ. «Ο κ. Λαμπάκης μπορεί να γίνει Δήμαρχος στην Καταλονία! Στην Αλεξανδρούπολη όχι!»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται η νέα ένταση που προέκυψε μετά τις χθεσινές καταγγελίες του πρώην Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη στον STATUS, για την «μεσολάβηση» του νυν Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη ως Προέδρου της Επιτροπής Διακανονισμού, για να μειωθεί στο μισό το τίμημα που καταβάλλει ο επιχειρηματίας Γιάννης Νενεδάκης στον ΟΛΑ, για την ενοικίαση του  πάρκινγκ κάτω από τον φάρο. Απαντώντας σήμερα ο επιχειρηματίας και μέλος της παράταξης του νυν Δημάρχου, είπε ότι αυτό συνέβη το 2012 και όχι το 2017 όπως λανθασμένα υποστήριξε ο κ. Λαμπάκης και ότι ο κ. Ζαμπούκης προήδρευε θεσμικά, ως Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου στην συγκεκριμένη επιτροπή που γνωμοδότησε θετικά υπέρ της μείωσης του μισθώματος. Η γνωμοδότηση αυτή κατά τον κ. Νενεδάκη ήταν απολύτως λογική αφού είχε προηγηθεί η απόφαση του Οργανισμού να αφαιρέσει τα δύο τρίτα της έκτασης που αρχικά του νοίκιασε, προκειμένου να φιλοξενήσει την Εμπορική Έκθεση της Αλεξανδρούπολης στον ίδιο χώρο. Τέλος ο κ. Νενεδάκης είπε ότι θα εξηγήσει ευχαρίστως στον Εισαγγελέα που τον κάλεσε, όλες τις λεπτομέρειες, αφού ο κ. Λαμπάκης προσέφυγε με μηνυτήρια αναφορά. Παράλληλα υποστήριξε την εκτίμησή του ότι ο κ. Λαμπάκης δεν πρόκειται να γίνει ποτέ ξανά Δήμαρχος στην Αλεξανδρούπολη, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εκλεγεί Δήμαρχος στην … Καταλονία! 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας