Αρχική » Ανακοίνωση της ΑΝΑΣΑ, για τον ορισμό του κ.Αραμπατζή στην θέση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών

Ανακοίνωση της ΑΝΑΣΑ, για τον ορισμό του κ.Αραμπατζή στην θέση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Η μεγάλη πλειοψηφία των μελών της δημοτικής παράταξης ΑΝΑΣΑ, όπως αυτή εκφράστηκε τόσο στα αρμόδια όργανα όσο και δημόσια, αποφάσισε να δεχτεί την συνεργασία με την δημοτική αρχή ΜΟΝΟ στην βάση μιας προγραμματικής συμφωνίας όπως αυτή καταγράφεται σε ένα κείμενο 25 θέσεων και αρχών. Απέρριψε παράλληλα την αρχική πρόταση του κ.δημάρχου για ΣΥΜΠΡΑΞΗ των δύο παρατάξεων, γεγονός που θα σήμαινε την απορρόφηση της ΑΝΑΣΑ από την παράταξη του κ.Ζαμπούκη. 

Ο κ.δήμαρχος επανήλθε με επιστολή του προς τον κ.Μιχαηλίδη το μεσημέρι του Σάββατο 31.8.2019, με την οποία του ζητούσε να προχωρήσει στις απαραίτητες ενδοπαραταξιακές διαδικασίες, προκειμένου να τον ενημερώσει γραπτώς έως τις 21.00 το βράδυ της ίδιας ημέρας, για το μέλος της παράταξης ΑΝΑΣΑ το οποίο ζητούσε να ορίσει ως Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και υπηρεσιών Δόμησης.

Η απάντηση του επικεφαλή της ΑΝΑΣΑ ήταν άμεση, όπως αυτή καταγράφεται παρακάτω, πιστή στο πνεύμα της συλλογικής απόφασης των μελών της παράταξης: 

«Αξιότιμε κ.Δήμαρχε,

εφόσον η πρότασή σας για την αντιδημαρχία είναι προς την παράταξη και όχι σε συγκεκριμένο δημοτικό σύμβουλο, σας ενημερώνω πως έχουμε πάρει απόφαση ως Γ.Σ. των μελών της ΑΝΑΣΑ, πως η οποιαδήποτε συνεργασία θα πρέπει να γίνει στην βάση προγραμματικής συμφωνίας. Ως εκ τούτου σας καλώ σε συνάντηση με αυτό τον σκοπό, διαφορετικά οφείλετε να ορίσετε εσείς τον δημοτικό σύμβουλο που επιλέγετε για την συγκεκριμένη θέση, γεγονός που δεν θα δεσμεύει την παράταξη που εκπροσωπώ».

Σε αυτό το ερώτημα ο κ.Ζαμπούκης δεν απάντησε ποτέ, αντιθέτως επέλεξε για την θέση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών τον δημοτικό σύμβουλο της ΑΝΑΣΑ τον κ.Αραμπατζή, επιβεβαιώνοντας τις φήμες και τις διαρροές που υπήρχαν στα τοπικά ΜΜΕ, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δυστυχώς ο κ. δήμαρχος με τους συνεργάτες του, απέδειξαν εμπράκτως πως μεθόδευσαν «αποστασίες» και «τακτικές» που αποβλέπουν σε διάλυση παρατάξεων, επιδιώκοντας συνεργασίες αποκλειστικά στη βάση της συναλλαγής με αντίκρισμα την «καρέκλα».

Για δε τους «αποστάτες», οι οποίοι αποφάσισαν να εφαρμόσουν το πρόγραμμα μιας άλλης παράταξης, διαφορετικής από αυτήν με την οποία εξελέγησαν, ο μοναδικός πολιτικά ορθώς δρόμος είναι πλέον αυτός της ανεξαρτητοποίησης.

Παύλος Μιχαηλίδης

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης

“ΑΝΑ.Σ.Α.”

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας