Αρχική » Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί οι οποίοι προωθούσαν μη νόμιμους μετανάστες

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί οι οποίοι προωθούσαν μη νόμιμους μετανάστες

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Συνελήφθησαν χθες (6-8-2019) το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 38 και 19 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στον κόμβο Αλεξανδρούπολης της Εγνατίας Οδού, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 19χρονο και συνοδηγό τον 38χρονο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.  

Πιο κάτω, οι δράστες προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο, αποβίβασαν τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες και ακολούθως συνέχισαν την πορεία τους. 

Στο ύψος των διοδίων Μέστης, οι παραπάνω αστυνομικοί με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ξάνθης κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλάβουν τους δύο διακινητές. 

Σημειώνεται ότι ο 19χρονος κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθόσον στερούνταν άδεια ικανότητας οδήγησης.   

Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.  

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.  

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας