Αρχική » Βάνδαλοι στο 1ο Δημοτικό Αλεξ/πολης! Εικόνες και video … ΣΟΚ!

Βάνδαλοι στο 1ο Δημοτικό Αλεξ/πολης! Εικόνες και video … ΣΟΚ!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Έσπασαν, έκλεψαν, βανδάλισαν, έβαλαν φωτιά και έφυγαν, οι δράστες της προηγούμενης εβδομάδας στο νέο κτίριο του 1ου Δημοτικού σχολείου της Αλεξανδρούπολης. Έκπληκτοι οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς είδαν το αποτέλεσμα της δράσης τους μέσα στο γυμναστήριο του σχολείου που συνέβη πολύ αργά τη νύχτα, υπό τα έκπληκτα μάτια των γειτόνων. Κανείς όμως δεν θέλησε να διακινδυνεύσει την ασφάλεια και την δική του περιουσία και δεν ειδοποίησε την αστυνομία, φοβούμενος την εκδικητική συμπεριφορά των δραστών!

Οι δράστες ολοκλήρωσαν το …έργο τους, αδειάζοντας τους πυροσβεστήρες του γυμναστηρίου, με αποτέλεσμα όμως να σχηματιστούν στο πάτωμα, τα αποτυπώματα των παπουτσιών τους που από το μικρό μέγεθός τους, η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για άτομα μικρής ηλικίας. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για νεανική παραβατικότητα που ολοκληρώθηκε βάζοντας φωτιά μέσα στην αίθουσα του γυμναστηρίου.

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το γεγονός ότι όταν μετά από μέρες, η Διευθύντρια του σχολείου και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξανδρούπολης Κυριάκος Αετόπουλος επισκέφτηκαν τον χώρο για να διαπιστώσουν τις ζημιές, δέχτηκαν χυδαίες φραστικές επιθέσεις από διερχόμενους νεαρούς, που εκ του μακρόθεν σχολίαζαν την αυτοψία που διενεργούσαν οι αρμόδιοι, σύμφωνα με την μαρτυρία του κ. Αετόπουλου. Το statusradio.gr, δημοσιεύει video και φωτογραφίες από την θρασύτατη δράση, που προκαλεί ανησυχία στην τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας