Αρχική » Μ. Κίρκος: «Η Ελληνική Λύση για τους λαθρομετανάστες, είναι σε καράβια μεσοπέλαγα»!

Μ. Κίρκος: «Η Ελληνική Λύση για τους λαθρομετανάστες, είναι σε καράβια μεσοπέλαγα»!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Συνέντευξη στον Σταύρο Αποστολίδη

Σε καράβια που θα είναι αγκυροβολημένα μεσοπέλαγα θα φιλοξενούνται ανά εθνικότητα, οι μετανάστες που εισέρχονται παράνομα στη χώρα μας, σύμφωνα με το πρόγραμμα της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ». Ο Υποψήφιος Βουλευτής Έβρου Μαργαρίτης Κύρκος με το νέο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου αναλύει αυτή την άποψη και προσθέτει ότι «από τα πλοία αυτά θα φεύγουν μόνον αν … βαρεθούν και ζητήσουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους»!

Ο κ. Κύρκος θεωρεί πως η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, είναι το μόνο κόμμα με δομημένο πολυσέλιδο πρόγραμμα, με συγκεκριμένες και επεξεργασμένες προτάσεις. Θεωρεί ότι ειδικά για την οικονομία του Έβρου, πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα και ανέφερε ότι σήμερα από το 1€ που παράγουν οι αγρότες, μόνο τα 10 λεπτά μένουν στην τσέπη τους, αφού όλα τα εφόδια, οι σπόροι, τα λιπάσματα και τα μηχανήματα είναι εισαγόμενα από το εξωτερικό.

  • Η «Ελληνική Λύση» στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, κατάφερε να συγκεντρώσει το εντυπωσιακό ποσοστό του 6,5% στον Έβρο για πρωτοεμφανιζόμενο κόμμα. Το 4,5% του πανελλήνιου ποσοστού (δύο μονάδες χαμηλότερο από την επιτυχία σας στον Έβρο), καταδεικνύει ότι οι Εβρίτες, διέκριναν κάτι στον πολιτικό σας λόγο που εμπιστεύτηκαν ή εκτίμησαν. Ποιο νομίζετε ότι ήταν αυτό;

Κατ’ αρχήν διέκριναν την ΑΛΗΘΕΙΑ του Κυριάκου Βελόπουλου. Διέκριναν επίσης ότι η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ», έχει απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα και λύσεις για τα μεγάλα εθνικά μας θέματα. Σε ότι αφορά στον Έβρο, ξέρουμε καλά τι σημαίνει να ξυπνάς το πρωί και να βλέπεις για πολλοστή φορά το χωράφι σου ρημαγμένο και το κτήμα σου λεηλατημένο από τους λαθρομετανάστες που σουλατσάρουν και … «λιάζονται» ανενόχλητοι στην πατρίδα μας, επειδή έχουμε την «φιλόξενη» και τάχα ανθρωπιστική και … διεθνιστική αριστερή κυβέρνηση της … κυρίας Τασίας. Ξέρουμε καλά τι σημαίνει να καρδιοχτυπάς για ασθένειες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να διαδοθούν μέσα σε λίγες ώρες από λαθροεπισκέπτες που κανείς δεν κάλεσε και κανείς δεν υποδέχθηκε ευχαρίστως. Μπήκαν από την ανασφάλιστη μπαλκονόπορτά μας και δεν μας χτύπησαν καν το κουδούνι ζητώντας μας βοήθεια. Δεν μας ρώτησαν καν αν μπορούμε να τους την προσφέρουμε. Αν έχουμε την οικονομική δυνατότητα στην καθημαγμένη Ελλάδα μας, που δεν μπορεί να βρει δουλειές ούτε στα ίδια τα παιδιά της. Όχι στους λαθρομετανάστες! Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι Συριζαίοι και οι Νεοδημοκράτες, το κατάλαβαν καλά στην καθημερινότητά τους οι Εβρίτες που επέλεξαν την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» του Κυριάκου Βελόπουλου και θα το πουν ακόμη πιο δυνατά στις Βουλευτικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου, επιλέγοντας τους δικούς τους ανθρώπους να τους εκπροσωπούν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.      

  • Πόσο πιθανό είναι να εκλέξει Βουλευτή στον Έβρο η «Ελληνική Λύση»; Πώς απαντάται στην «φιλολογία» της … «χαμένης ψήφου» των Εβριτών.

Όταν στον Έβρο αγγίξαμε το διπλάσιο σχεδόν ποσοστό από την πανελλήνια επίδοσή μας και όλα δείχνουν ότι η «Ε.Λ.» θα εκπροσωπείται με τουλάχιστον 10 Βουλευτές στην επόμενη Βουλή, γιατί να μην είναι ο ένας από απ’ αυτούς Εβρίτης; Ο Έβρος είπε στις Ευρωεκλογές την άποψή του για τον Βελόπουλο, όσο πιο δυνατά μπορούσε. Θα την πει ακόμη πιο δυνατά στις 7 Ιουλίου γιατί πρόκειται για την εφαρμογή των λύσεων που χρειαζόμαστε στον δικό μας τόπο. Αν κάποιοι θεωρούν ότι είναι «χαμένη ψήφος» η ψήφος στον Κυριάκο Βελόπουλο και τον Μαργαρίτη Κίρκο, ας σκεφτούν πόσο … «πετυχημένη» και αποτελεσματική ήταν η ψήφος που έριχναν τόσα χρόνια στους ίδιους και τους ίδιους. Αν θεωρούν ότι πρέπει οπωσδήποτε να ψηφίσουν την ΝΔ για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ, ας σκεφτούν την ζωή τους 5 χρόνια πριν και να μου πουν τις διαφορές που ένιωθαν τότε σε σύγκριση με τώρα. Μας … «υποχρέωσαν» όλοι! Και βέβαια μας … «καταχρέωσαν»!!! Οι χθεσινοί γιατί ήξεραν την …δουλειά καλά και οι σημερινοί γιατί ήθελαν τον χρόνο τους, μέχρι να την μάθουν. Πάντως τον λογαριασμό τον πληρώσαμε και πάλι εμείς, και με τους μεν και με τους δε!       

  • Σε ποιο συγκεκριμένο από τα βασικά προβλήματα του Έβρου η «Ε.Λ.», θα φανεί αμέσως χρήσιμη και αποτελεσματική;

Το μεγαλύτερο ποσοστό του παραγόμενου προϊόντος στον Έβρο, προκύπτει από τον πρωτογενή τομέα. Αγρότες, κτηνοτρόφοι και αλιείς. Αν δεν ασχοληθούμε με την μεγαλύτερη  επαγγελματική τάξη του τόπου μας, με τι θα ασχοληθούμε; Με τα σύμφωνα συμβίωσης και τα ομόφυλα ζευγάρια; Η αγροτική οικονομία του Έβρου, θέλει προώθηση και εμπορική διαχείριση των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων που παράγει. Τώρα! Άμεσα!Δημοπρατήρια αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων λοιπόν, που περιγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμά μας που αποτελείται από 280 σελίδες με συγκεκριμένες λεπτομέρειες, που κάθε αγρότης πρέπει να διαβάσει. Χρειάζεται να ξαναφτιάξουμε με σύγχρονο τρόπο τους αγροτικούς συνεταιρισμούς, με βασικό σκοπό την εμπορική προώθηση των προϊόντων και όχι το βόλεμα των ημετέρων και τα μικροκομματικά συμφέροντα και τα καπελώματα. Η Ολλανδία και η Δανία, εδώ και χρόνια μας δείχνουν τον δρόμο. Δεν θα ανακαλύψουμε την Αμερική ξανά! Γιατί να μην προσαρμόσουμε τις καλές και αποδεδειγμένα καλές πρακτικές άλλων προηγμένων χωρών; Τι περιμένουμε; Για κάθε 1€ που παράγουν οι αγρότες μας, τα 90 λεπτά περίπου, είναι χρήματα που φεύγουν εκτός χώρας, γιατί αφορούν εφόδια και υπηρεσίες  που εισάγονται!!! Σπόροι, λιπάσματα, αγροτικά μηχανήματα και ανταλλακτικά, ζωοτροφές,  θερμοκήπια, συγκροτήματα άντλησης… Μπορούμε να κάνουμε την Ελλάδα ισχυρή παγκόσμια αγροτική δύναμη με έμφαση στην κτηνοτροφική παραγωγή και την αλιεία, που μπορούν να εξασφαλίσουν και την αυτάρκεια της χώρας. Για όλα αυτά θα παλέψουμε μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο και γι’ αυτό θα είμαστε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί στην οικονομία του Έβρου και γενικότερα της χώρας.         

  • Δεν φημίζεστε όμως και ιδιαίτερα για τα ανθρωπιστικά σας αισθήματα…! Διάβαζα στο πρόγραμμά σας ότι όσοι μετανάστες συλλαμβάνονται στα σύνορα του Έβρου, θα οδηγούνται σε παροπλισμένα φυλασσόμενα πλοία μεσοπέλαγα, όπου ανά εθνικότητα θα φιλοξενούνται, μέχρι να επιστρέψουν στην πατρίδα τους ή να προωθηθούν σε άλλες χώρες που επιθυμούν. Όλ’ αυτά που προτείνετε, είναι σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες και τα ανθρώπινα δικαιώματα;

Και ποιος σας είπε ότι θα παραβιάσουμε διεθνείς συνθήκες και ανθρώπινα δικαιώματα; Εκείνο που παραβιάζουν αυτή την στιγμή τα κόμματα που άσκησαν εξουσία σ’ αυτή τη χώρα είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα πρώτα των Ελλήνων και μετά των λαθρομεταναστών. Και αν δεν παραβιάζουν τις διεθνείς συνθήκες, παραβιάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά μας και τις αναπτυξιακές συνθήκες της χώρας. Αντί να ασχολούμαστε με το πώς θα φτιάξουμε εργοστάσια και θέσεις εργασίας, οι εργατώρες των κυβερνητικών στελεχών και τα χρήματα της χώρας και της Ευρώπης καταναλώνονται στο πως θα φτιάξουμε hot spots και κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών, μην τύχει και κρυολογήσει ή κακοπέσει κανένας λαθρομετανάστης, που ΕΙΣΕΒΑΛΕ παράνομα στη χώρα μας από την μπαλκονόπορτα! Όσο για τα φυλασσόμενα πλοία μεσοπέλαγα, δεν καταλαβαίνω γιατί σας ξενίζει; Άλλωστε δεν πρόκειται να μείνουν εκεί οι άνθρωποι μέχρι να πεθάνουν… Όταν τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που ίσως χρειάζονται, σίτιση, ένδυση κλπ και βαρεθούν μέσα στα πλοία και θελήσουν να γυρίσουν στην πατρίδα τους ή δικαιούνται να προωθηθούν σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες που ίσως τους θέλουν, …. στο καλό να πάνε και στην ευχή του Θεού τους. Πάντως το να φιλοξενούνται για χρόνια σε πεντάστερα ξενοδοχεία και πολυδάπανες δομές, που δεν είχαν ούτε στην πατρίδα τους … να το ξεχάσουν. Στο κάτω κάτω πρέπει να φτάσει το μήνυμα σε όλους τους συμπατριώτες τους και στους σύγχρονους δουλέμπορους που εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο, ότι αν θελήσουν να έρθουν κι αυτοί στην Ελλάδα, τους περιμένει ένα καράβι μεσοπέλαγα, όχι βέβαια για κρουαζιέρα, αλλά για μια αξιοπρεπή φιλοξενία, μέχρι να ξαναγυρίσουν από κει που ήθραν!  Και τον φράχτη του Έβρου πρέπει να ενισχύσουμε και να συνεχίσουμε όπως λέει και ο Πρόεδρός μας και ναρκοπέδια θα ξαναβάλουμε στον Έβρο, αν κάποιοι, παρ’  όλ’ αυτά δεν καταλαβαίνουν, ότι η ιδέα της λαθρομετανάστευσης από τον Έβρο … δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ και καθόλου έξυπνη!!!         

  • Ποια είναι η άποψή σας για τα ομόφυλα ζευγάρια; Παράλληλα θα σας ενοχλούσε αν κάποιοι επιχειρήσουν να διοργανώσουν φέτος το καλοκαίρι, μια διεθνή συνάντηση gay ζευγαριών στη Σαμοθράκη;

Θα προκαλέσει θετικά αποτελέσματα στον οικονομικό κύκλο του νησιού; Πρόκειται μήπως να προκαλέσουν οι ίδιοι, τους ντόπιους κατοίκους ή τους υπόλοιπους επισκέπτες μας; Θα διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους χωρίς να μας ενδιαφέρει τι κάνουν όταν βρίσκονται στο κρεβάτι τους; Θα μπορέσουν να μας εξηγήσουν γιατί νιώθουν την ανάγκη να διαλαλούν τις σεξουαλικές τους ιδιαιτερότητες λες και μας νοιάζουν; Αν έχετε εσείς απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα, θα μπορέσω κι εγώ να σας δώσω την δική μου! Πάντως η Σαμοθράκη έχει άλλες προτεραιότητες, ανάγκες αλλά και προοπτικές, που ούτε ικανοποιήθηκαν, ούτε και αξιοποιήθηκαν. Οι λύσεις που χρειάζεται η Σαμοθράκη, είναι ποιο Ελληνικές και ποιο γνήσιες ως προς την ιδιοσυγκρασία μας.

  • Κατηγορούν τον Πρόεδρό σας Κυριάκο Βελόπουλο για σχέσεις με Ρώσους ολιγάρχες. Μάλιστα κάποιοι λένε ότι η «Ε.Λ.» είναι το … Ρωσικό κόμμα! Τι σχέση έχουν όλ’ αυτά με την πραγματικότητα;

Καμιά! Εσείς κ. Αποστολίδη, στα τόσα χρόνια που ασκείται δημοσιογραφία, δεν έτυχε να αναπτύξετε φιλικές σχέσεις με κάποιους από τους πολιτικούς που συναντήσατε στην καριέρα σας και κάνατε συνεντεύξεις μαζί τους; Δεν έτυχε κάποιοι από αυτούς να εκτιμήσουν την προσωπικότητά σας, τις γνώσεις σας και τις ικανότητές σας; Στην περίπτωση του Κυριάκου Βελόπουλου και του Βλαντιμίρ Πούτιν υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση, εξαιτίας και μιας πολύ προσωπικής σχέσης που αναπτύχθηκε μεταξύ τους και στις συναντήσεις τους στο Άγιο Όρος. Από πού προκύπτει ότι αυτό περιέχει και πολιτικές εξαρτήσεις; Γιατί τότε επέλεξε το «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» ως προσδιορισμό του κόμματος ο Βελόπουλος; Αν υπήρχε έστω και κάποια υπόνοια ή αν υποκρύπτεται κάτι πίσω από την σχέση των δύο αυτών ανδρών, η επιλογή του ονόματος του κόμματος, θα ήταν λιγότερο … «Ελληνική» τουλάχιστον… Άλλωστε ο Κυριάκος Βελόπουλος σε κάθε εμφάνισή του φροντίζει να διαχωρίζει ρητά την θέση του σε σχέση με τις πολιτικές που εφαρμόζει ο Πούτιν στην χώρα του. Και από την άλλη, αν ήθελε ο Ρώσος Πρόεδρος να εξασφαλίσει την συνεργασία ενός Έλληνα πολιτικού για τις όποιες επιδιώξεις του στην χώρα μας, …τον Βελόπουλο θα είχε ως προτεραιότητα; Όχι τον Καραμανλή παλαιότερα ή τον Μητσοτάκη σήμερα και τον πολύ προθυμότερο Τσίπρα, αν κρίνουμε από τις πρώτες ημέρες της διακυβέρνησής του;       

  • Ποια είναι η σχέση σας με τον Κυριάκο Βελόπουλο και πως αποφασίσατε να συνταχθείτε μαζί του, ασχολούμενος με την πολιτική για πρώτη φορά στη ζωή σας; Εσείς μάλιστα είχατε και στενή συγγενική σχέση με μια εμβληματική προσωπικότητα της Αριστεράς, όπως ο Λεωνίδας Κύρκος! Είστε βέβαιος ότι ο Θείος σας, θα ενέκρινε την πολιτική κατεύθυνση που επιλέξατε;

Ναι! Αν ζούσε ο Λεωνίδας Κύρκος, θα είχε ενδιαφέρον να ακούσω την πολιτική άποψή του για την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ», για τον Κυριάκο Βελόπουλο και για την προσωπική μου απόφαση να τον ακολουθήσω. Παρά το γεγονός ότι θα αξιολογούσα πολύ σοβαρά την άποψή του, η απόφασή μου θα έπρεπε να είναι προσαρμοσμένη στην σημερινή πραγματικότητα και στα σύγχρονα προβλήματα του τόπου μου, στα οποία η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» δίνει επαρκείς απαντήσεις. Όμως ο Λεωνίδας Κύρκος που υπηρέτησε την ιδεολογία του με μεγάλη συνέπεια, συχνά προσαρμοζόταν στις πολιτικές ανάγκες των καιρών. Θυμίζω ότι ήταν Πρόεδρος και ιδρυτής σε ένα κόμμα που το πρώτο τουλάχιστον συνθετικό του ονόματός του, ήταν απολύτως συνώνυμο με το δικό μας! Ίδρυσε θα θυμάστε, την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»! Χαριτολογώντας θα σας έλεγα λοιπόν, ότι με τον Θείο Λεωνίδα θα συμφωνούσαμε οπωσδήποτε κατά 50% τουλάχιστον ως προς την ανάγκη να βάζουμε την Ελλάδα μπροστά από όλα!Όσο για τον Κυριάκο Βελόπουλο, γνωριστήκαμε στο Άγιο Όρος, όπου κανείς έχει όλες τις συνθήκες ικανές και αναγκαίες για να πάρει ώριμα και νηφάλια, αποφάσεις! Δεν θα ασχολούμουν διαφορετικά με την πολιτική, διότι πάντοτε με απογοήτευε. Η γνωριμία μου όμως με τον Πρόεδρο που εξελίχθηκε με τα χρόνια σε μια πολύ δυνατή ανθρώπινη σχέση, μου έδωσε την αφορμή για να ερωτευθώ τους στόχους, την ελπίδα, την οργάνωση, την μεθοδικότητα και την ικανότητα που χρειάζεται η πατρίδα μας και που ο Κυριάκος Βελόπουλος με την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» εκπροσωπούμε!              

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας