Αρχική » Σπείρα διακινούσε αλλοδαπούς με πολυτελή οχήματα

Σπείρα διακινούσε αλλοδαπούς με πολυτελή οχήματα

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Σπείρα διακινούσε αλλοδαπούς με πολυτελή οχήματα ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ μεταφορά 16 αλλοδαπών με πολυτελή αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού ενέχεται τετραμελής σπείρα, την οποία εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας, καθώς και με τη συνδρομή του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαππών! Για την υπόθεση συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί ηλικίας 45,36,36 και 24 ετών, σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και του Εβρου.

Οι δύο 36χρονοι και ο 24χρονος εντοπίστηκαν σε περιοχές του Εβρου να βοηθούν 16 παράτυπους μετανάστες να εισέλθουν στην Ελλάδα. Ο 45χρονος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη να έχει αποβιβάσει 12 παράτυπους μετανάστες από τους χώρους των επιβατών και των αποσκευών ενός πολυτελούς οχήματος! Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 ζευγάρια πινακίδων κυκλοφορίας, 11 κινητά τηλέφωνα, καθώς και 670 ευρώ.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, κλοπή, απείθεια παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών και διευκόλυνση εισόδου υπηκόων τρίτων χωρών στο εσωτερικό της χώρας.

Το πολυτελές αυτοκίνητο των διακινητών

Πηγή εφημερίδα “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας