Αρχική » Παπακωνσταντίνου: Υπάρχουν «υπόδικοι» υποψήφιοι στο Διδυμότειχο

Παπακωνσταντίνου: Υπάρχουν «υπόδικοι» υποψήφιοι στο Διδυμότειχο

από statusradio.gr
2 σχόλια

Στο Διδυμότειχο θα πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης ανθρώπους που θα ασχολούνται με τα προβλήματα και τις ανάγκες της πόλης ή δημοτικούς άρχοντες που θα αγωνίζονται την επόμενη τετραετία, να αποδείξουν την αθωότητά τους στα δικαστήρια όπου είναι υπόδικοι, είπε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Διδυμοτείχου Δημήτρης Παπακωνσταντίνου που είναι υποψήφιος στον συνδυασμό του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου. Σε διευκρινιστική ερώτηση αρνήθηκε να δώσει εξηγήσεις αλλά δήλωσε ότι υπάρχουν υποψήφιοι που κατηγορούνται ακόμη και για σύσταση συμμορίας για την υπόθεση κατασκευής του οικισμού για τους Ρομά στις παρυφές της πόλης.

Διαβάστε επίσης

2 σχόλια

Ελενη 24/05/2019 • 16:20 - 16:20

Ακούω καλα… κ.Αποστολιδη, ο κύριος σε αποκαλούσε κάποτε ανθρωποφάγο γιατί ρωτούσες τα αυτονόητα στο Τσιτσιφιλα της ΔΕΥΑΔ για το νερό της πόλης. Δεν έκατσε το προηγούμενο καλοκαίρι στο δημοτικό συμβούλιο που ξεςηκοθηκαν οι πολίτες έξω απο το Δημαρχείο να απαιτήσει το αυτονόητο για την πόλη ως επαγγελματίας διότι ηταν φίλος του προέδρου. Το open mall το έφερε ο Χατζημιχαηλ με τον Πιτιακουδη και αυτός κοιμόταν μαζί με τον Δήμαρχο, είχαν την κόντρα της απραξίας για τους δικούς τους λόγους. Ρεπορτάζ … να κάνουν για τον Πρόεδρο του εμπορικού πως εμφανίστηκε ξαφνικά στα κοινά και ποιος ο σκοπός του, μιας και ο σκοπός του ειναι η Δημαρχεία του.

Απάντηση
Ανώνυμος 21/05/2019 • 16:27 - 16:27

Δημιουργεί εντυπώσεις ο κύριος ”κάθε μέρα” και η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας ,ας απευθυνθεί σε άτομα που γνωρίζουν το αντικείμενο μήπως και μάθει χωρίς να σπιλώνει άτομα .Κύριε Παπακωνσταντίνου στο μαγαζάκι σου πουλάς προιόντα ως ατομικά που είναι σε συσκευασία , πουλάς προιόντα που η έκπτωση που έχουν στη συσκευασία δεν αφαιρείτε από την τιμή , δεν έχουν άδικο οι πιτσιρικάδες που σε βγάλανε με το παρατσούκλι Εβραίος. Κύριε υποψήφιε που ανακαλύψατε τη σελήνη το παλιό Πασόκ με το καινούργιο …εσάς δηλαδή αν κάνετε την αυτοκριτική σας θα διαπιστώσετε ότι καλός ο σανός που προσφέρετε αλλά είναι για ιδιωτικούς σκοπούς επι το πλείστων μιας και το ”open mall” σας περιμένει εσένα και άλλα δέκα … να εγκατασταθείτε όπως το ονειρευόσουν πάντα . Ένα πουλάκι τελευταία τραγούδησε ότι ο υπάλληλος στο μεγάλο μαγαζί που διατηρείτε μαζί με τον αδερφό σου εξαναγκάστηκε να κατέβει με το συνδυασμό που αντιπροσωπείς άσε που ότι υπάλληλος γυναίκα πέρασε από το ”κάθε μέρα ” αισθάνθηκε την ανάσα σου και τον εξευτελισμό που έχεις μάθει όπως ξέρουν να βγάζεις από μέσα σου εκτός των άλλων ….. Αλλά μόνο ένας ” ετοιματζής ” σαν εσένα μπορεί να διαχειρίζεται έτσι ανθρώπους και καταστάσεις μιάς και αν δεν δουλέψεις απο την αρχή να βγάλεις μια δεκάρα αλλά στα προσφέρουν έτοιμα μπαμπάς και μαμά δεν σε απασχολεί πολύ το πόσο αηδιαστικός φαίνεσαι σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο και να γνωρίζεις ”άνδρας” που διέλυσε την οικογένεια του ‘ δεν μπορεί να λέει ότι θα με σώσει και θα μας σώσει .

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας