Αρχική » Oυτοπικός «ολισμός»

Oυτοπικός «ολισμός»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Η προεκλογική περίοδος στη Θράκη στιγματίζεται από ένα θλιβερό και υποκριτικό φαινόμενο. Αυτό του εύστοχα χαρακτήρισε ο Π. Μπουκάλας ως “ολισμό”. Υποψήφιοι περιφερειάρχες και δήμαρχοι , περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι καταναλώνουν με μανία και αναπαράγουν με κάθε τρόπο ένα σύνθημα-μήνυμα που είναι η επιτομή της απάτης, του ψεύδους , της σαχλαμάρας “Όλοι μαζί”. Δηλαδή προτείνουν μια διακυβέρνηση  η οποία θα υπηρετεί τους πάντες και την εξουσία θα κατέχουν οι τοπάρχες. Μια ουτοπική και ανέφικτη περιφερειακή-δημοτική λειτουργία. Όπου όλοι θα είναι “αθώοι και άγγελοι” σε παραδείσια κατάσταση. Μια κατάσταση δηλαδή όπου δεν θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις , αξιολογήσεις, αμφισβητήσεις , συγκρούσεις. Όλα θα είναι ουδέτερα για να ικανοποιούν όλους.

Σε μια περιφέρεια , ένα δήμο, όπου τις επιλογές θα τις κάνουμε “όλοι μαζί”. Τις πολιτικές θα τις ασκούμε “όλοι μαζί”. Την εξουσία και τα κέρδη θα τα μοιραζόμαστε “όλοι μαζί”.

Όσοι διακινούν αυτή τη γελοιότητα θέλουν να περάσουν τον ελέφαντα από το μάτι της βελόνας. Να μας αποδείξουν σήμερα ότι έχουν την ανάλογη τεχνική και τότε θα τους “σταυρώσουμε”

   Βλαδίμηρος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας