Αρχική » Για το καλό μας…

Για το καλό μας…

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Είναι στιγμές , που εκφάνσεις της προεκλογικής περιόδου στη Θράκη , μας δίνει την αίσθηση ότι ετοιμάζονται οι μελλοντικές γενιές των ηλιθίων…..

Αυτοί που ετοιμάζονται να …σαλτάρουν στο άρμα της περιφερειακής ή δημοτικής εξουσίας που για να διοικήσεις λόγω Κλεισθένη , θα χρειάζεται πλειοψηφία. Βλέπουμε συμπεριφορές και πονηριές υποψηφίων περιφερειαρχών ΑΜΘ και Δημάρχων στους ΟΤΑ της Θράκης και αντιλαμβανόμαστε ποιοι θα είναι οι …. χρήσιμοι εθελοντές  της επόμενης ημέρας. Αυτοί που έναντι (όχι πινακίου φακής) αλλά έμμισθης θέσης , θα δουν το φως το αληθινό  και θα συνεργασθούν μ΄ αυτόν που σήμερα πετροβολούν. Από τώρα έχει αποστηθίσει τα συνθήματα που θα εκφωνήσουν για να δικαιολογήσουν την… κυβίστηση τους.

Το κάνω “ για το καλό της περιφέρειας/ του δήμου”  “ δεν μπορώ ν΄ αφήσω ακυβέρνητο τον τόπο” , “ θα ελέγχω αυστηρά την πλειοψηφία” και άλλα τέτοια χαριτωμένα θα βγουν από τα …άλαλα χείλη των ασεβών.

Μια κρίσιμη παράμετρος αυτής της… προφητείας είναι το γεγονός ότι κανείς (ψηφοφόροι και δημοσιογράφοι) δεν ρωτούν τους ποικιλώνυμους υποψηφίους γι΄ αυτήν την πιθανή συμπεριφορά τους. Για να γνωρίζουν όλοι σήμερα τι σκέπτονται να κάνουν αύριο. Έστω κι αν αποδειχθούν ψεύτες. Τουλάχιστον να γνωρίζουμε τι λένε σήμερα.

Κομσομόλος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας