Αρχική » Εθνικό έγκλημα Τσίπρα – Ρουμπάτη στη Θράκη…

Εθνικό έγκλημα Τσίπρα – Ρουμπάτη στη Θράκη…

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Δύο 24ωρα μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και τη λαϊκή ετυμηγορία, στην στήλη μου “Κόκκινο Πιπέρι” θα ασχοληθώ με το μείζον ζήτημα που προέκυψε ξαφνικά για τους αδαείς! Εμείς και κάποιοι ελάχιστοι, συνεχώς κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου για μια νέα μεθοδευμένη εθνική απώλεια μετά την Μακεδονία μας! Και γίνομαι περισσότερο σαφής, δημοσιεύοντας ανάρτηση της Κυριακής – ως άμεση αντίδραση – του πατριωτικού διαδικτυακού portal “ας μιλήσουμε επιτέλους” με τίτλο: Πονηρές ματιές Ερντογάν – Τσίπρα πάνω από τη Θράκη: “Οι τουρκόφρονες έκαναν επίδειξη δύναμης. Εγκατέλειψαν τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, κλείνουν το μάτι για όποιον θέλει να μιλήσει μαζί τους για τις βουλευτικές και ετοιμάζουν το μουσουλμανικό (κυρίως τουρκογενές) προφίλ τους (απευθυνόμενοι στους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους που ελληνοποιήθηκαν και ελληνοποιούνται) για μεθεπόμενες βουλευτικές εκλογές. Το τελικό τους αποτέλεσμα θέλει προσεκτική ανάγνωση και άμεση αντιμετώπιση, πριν δούμε μουσουλμανικό (τουρκογενές) κόμμα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Σε κάθε περίπτωση, η εμφάνισή του και το όποιο τελικό ποσοστό του κόμματος των τουρκοφρόνων (εκφραστής του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής) έχει πολλές ερμηνείες. Καμία καλή για την Θράκη και την Ελλάδα.

Παραδόξως όλα τα τηλεοπτικά κανάλια δείχνουν τον Ελληνικό χάρτη (στις ευρωεκλογές) με ουδέτερο χρώμα σε Ξάνθη και Κομοτηνή… Γιατί το κάνουν χωρίς καν να το αιτιολογήσουν; Αφού το ΚΙΕΦ δεν θα βγάλει ευρωβουλευτή… Τι παιχνίδια παίζουν; Τι προπαγάνδα χαρίζουν στον Ερντογάν για την Θράκη; Και γιατί κανένας από τους μετέχοντες στα τηλεοπτικά πάνελ δεν ρώτησε γιατί η Ξάνθη και η Κομοτηνή εμφανίζονται με ουδέτερο χρώμα στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών αφού δεν εκλέγονται εκπρόσωποι του ΚΙΕΦ…; Μήπως κάποιοι μέσω του υπουργείου Εσωτερικών στέλνουν μηνύματα (διαθέσεων) στον Ερντογάν; Τι συμβαίνει; Μάλλον το προφανές… Συμφωνίες για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές θέλουν να κλείσουν κάποιοι..

Με τι αντάλλαγμα όμως; Μιλάμε για βουλευτικές έδρες σε Ξάνθη και Κομοτηνή… Τουλάχιστον δύο ή ακόμη και τρεις βουλευτικές έδρες, στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές..

Το μέγα ερώτημα όμως είναι: Ποιο το αντάλλαγμα προς τον Ερντογάν για μια τέτοια (σημαντικότατη) εκλογική στήριξη; Μήπως μια επανάληψη τού “Η Κύπρος κείται μακράν;”! Μήπως σιωπηλή αποδοχή και μη κινητικότητα ελληνικής ΑΟΖ της Μεσογείου; Μήπως ο 25ος παράλληλος στο Αιγαίο; Σε κάθε περίπτωση, κάτι πολύ βρώμικο άρχισε να παίζεται από τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της Ελληνικής Θράκης. Κάτι πολύ πιο βρώμικο, ακόμη και από τα Σκόπια”!!

Πηγή εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ”

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας