Αρχική » Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα (2)

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα (2)

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Η ογκώδης άγνοια, οι ιδεοληψίες και τα στερεότυπα έχουν σταθερά αυξητική τάση στο δημόσιο προεκλογικό λόγο της Θράκης. Υποψήφιοι περιφερειάρχες και δήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι αναδεικνύονται όμηροι των φαντασιώσεων και των κοινοτοπιών τους. Επαναλαμβάνουν τετριμμένα και αυτονόητα πράγματα, κλισέ που έχουν παγιωθεί στο μυαλό τους.

Ξεχωρίσαμε από την τυραννία της μετριότητας και της σαχλαμάρας μερικές ακόμη “δεσμεύσεις”  και “πρωτοτυπίες” υποψηφίων.

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ο οποίος σε προηγούμενη διοίκηση διετέλεσε αντιπεριφερειάρχης αγροτικής οικονομίας, προτείνει  στο πρόγραμμα του τη θεάρεστη ιδέα της “διερεύνησης  των δυνατοτήτων δημιουργίας και λειτουργίας δημοπρατηρίων αγροτικών προϊόντων” . Αυτό που δεν κατάφερε να υλοποιήσει όταν κατείχε θέση ευθύνης, το καταθέτει ως μελλοντική “διερεύνηση”.Δεν γνωρίζει αν μπορεί και πως να υλοποιηθεί.

Άλλος υποψήφιος στην προβολή της υποψηφιότητας του δηλώνει ότι “ακούει πολλή  μουσική και αγαπά την κολύμβηση”. Εξαιρετικές ιδιότητες για να γίνει δημοτικός σύμβουλος.

Άλλος προτείνει “ μετάβαση από το παρελθόν στο μέλλον” Λες και μπορεί να διαχειρισθεί το χρόνο. Εκτός αν εννοεί κάτι άλλο και δεν το έχει ακόμη καθαρό στο μυαλό του.

Ενώ στόχος ενός υποψηφίου περιφερειάρχη είναι “ να πάψει η περιφέρεια μας να συγκαταλέγεται  στις φτωχότερες της Ευρώπης” Αυτή η ιδέα είναι εύκολα υλοποιήσιμη  από την περιφέρεια ΑΜΑΘ. Θα αγοράσει φωτοτυπικά , θα τυπώνει Ευρώ και θα τα μοιράζει στους κατοίκους της.

Δυστυχώς μέχρι την 26η Μαΐου θα μας ταλαιπωρήσουν οι κωμικοτραγικές μετριότητες που ενδύθηκαν τον μανδύα του σωτήρα μας.

Υπομονή  πολίτες.

                                                                                            Νικήτας

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας