Αρχική » Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ παρουσίασε σε φορείς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης το Σχέδιο της διοίκησής του για την ανάπτυξη της Περιφέρειας

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ παρουσίασε σε φορείς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης το Σχέδιο της διοίκησής του για την ανάπτυξη της Περιφέρειας

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Το Σχέδιο της Διοίκησής του για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τα επόμενα χρόνια παρουσίασε σε φορείς από όλη την Περιφέρεια, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Κομοτηνή.

Το Σχέδιο αποτελείται από συνολικά 334 έργα και δράσεις, όλα πλήρως κοστολογημένα και με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση,  τα οποία χωρίζονται σε 19 θεματικές ενότητες, καθεμιά από τις οποίες αντιστοιχεί σε ένα πεδίο ευθύνης της Περιφέρειας.

Όπως τόνισε ο κ. Μέτιος, το Σχέδιο αποτελεί την εξέλιξη του Σχεδίου των 159 σημείων που είχε αρχικά παρουσιάσει στις 7 Νοεμβρίου 2017 με την συμπλήρωση ενός έτους από την εκλογή του στη θέση του Περιφερειάρχη, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει να υλοποιείται και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα έργα και δράσεις.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας