Αρχική » Κωστής Σιμιτσής: «Μέτιος και Τοψίδης είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος»

Κωστής Σιμιτσής: «Μέτιος και Τοψίδης είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

«Μέτιος και Τοψίδης είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος» Ζήτημα ηθικής τάξης εγείρει ο Κωστής Σιμιτσής για τους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες που παραμένουν στη θέση τους με αφορμή μια πρόσφατη ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για προγράμματα βιοκτηνοτροφίας, από την οποία απουσιάζει κραυγαλέα η γεμάτη από κτηνοτρόφους με προβλήματα και φτωχότερη περιφέρεια στην ΕΕ, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Κωστής Σιμιτσής επανέλαβε την αποκρυσταλλωμένη πλέον άποψή του ότι Μέτιος και Τοψίδης είναι το ίδιο και το αυτό..

Όπως είπε αρχικά σε παρέμβασή του στον Alpha Radio: «Η κυβέρνηση ενισχύει τη βιοκτηνοτροφία μόνο σε δυο περιφέρειες, είναι τρελό να το σκέφτεται κανείς, όταν η δική μας περιφέρεια έχει αναπτυγμένη κτηνοτροφία και οι κτηνοτρόφοι μας μαστίζονται από πολλά προβλήματα, ζωονόσους κλπ. Επιπλέον είμαστε η πιο φτωχή περιφέρεια, πιάστηκαν στον ύπνο ο περιφερειάρχης και οι αντιπεριφερειάρχες. Αυτοί κάνουν έναν μεταξύ τους αγώνα ποιος θα επικρατήσει στην κομματική αναμέτρηση, αναφέρομαι στους κυρίους Μέτιο και Τοψίδη και στους αντιπεριφερειάρχες που ακολουθούν, άλλοι τον μεν και άλλοι τον δε, με αποτέλεσμα να μην εκμεταλλεύονται τέτοιες συγκυρίες. Δεν θέλω να επεκταθώ παραπέρα, αυτό είναι φρέσκο, είναι χθεσινό και κάτι που πρέπει να ξεσηκώσει όλους τους περιφερειάρχες, ώστε αυτή η απόφαση του υπουργείου να αλλάξει κι εγώ από την πλευρά μου επισημαίνω το γεγονός ότι ιδίως η δική μας περιφέρεια, η οποία είναι η πιο φτωχή περιφέρεια στην Ευρώπη, χάνει μια ευκαιρία για τη βελτίωση του εισοδήματος των κτηνοτροφών της»

Τ Για μένα οι δυο παρατάξεις, των κυρίων Μέτιου και Τοψίδη είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος. Εδώ υπάρχει ένα ζήτημα ηθικής τάξεως.Έχω πει, πώς είναι δυνατό να παραμένεις στη θέση σου, ως θεματικός αντιπεριφερειάρχης, ενώ είσαι αντίθετος με τον σημερινό περιφερειάρχη; Συνεργάζονται με τον κ. Μέτιο; Ο κ. Ιωσηφίδης εισηγείται θέματα αναπτυξιακού σχεδιασμού στον κ. Μέτιο; Κάνουν προεκλογικό αγώνα, εισπράττοντας μια αντιμισθία, η οποία δεν ανταποκρίνεται στο έργο που προσφέρουν. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί, γιατί ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι πρέπει να ψηφιστούνε δήμαρχοι και περιφερειάρχες που στηρίζει η ΝΔ και εν πάση περιπτώσει να ψηφιστούνε και οι υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες που προέρχονται από τη ΝΔ. Δηλαδή άνοιξε παράθυρο και σας ρωτάω ποιο πειθαρχικό μέτρο επεβλήθη σε βάρος των υποτιθέμενων ανταρτών; Αντίθετα, ένα στέλεχος της παλιάς Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ που συντάχθηκε με τον κ.Τοψίδη, έχει διαγράφει. Θέλω να πω, δηλαδή, ότι για μας το ψηφοδέλτιο του κ.Τοψίδη δεν είναι αντάρτικο, είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος και να μη φάνε παραμύθι οι ψηφοφόροι ότι τάχα θα ψηφίσουν κάτι διαφορετικό, διότι η έλλειψη έργου από τον κ.Μέτιο δεν βαρύνει μόνο τον κ. Μέτιο, αλλά και τα στελέχη της παράταξής του που τώρα του γύρισαν την πλάτη».

Πηγή: ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας