Αρχική » Η Αλεξανδρούπολη γιορτάζει με τους συλλόγους της τα 100 χρόνια ενσωμάτωσης

Η Αλεξανδρούπολη γιορτάζει με τους συλλόγους της τα 100 χρόνια ενσωμάτωσης

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Το 2020 συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ενσωμάτωση της Αλεξανδρούπολης στον εθνικό κορμό, από τη μετάβαση του οθωμανικού Δεδέαγατς στην ευρωπαϊκή Αλεξανδρούπολη. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σχεδιάζει να γιορτάσει τα 100 χρόνια της σύγχρονης ιστορίας της πόλης, με την ανακήρυξη του 2020 ως έτους στοχασμού και πολιτισμού για αυτό το συμβολικό αλλά κομβικό έτος. Προσκαλεί όλους τους συλλογικούς φορείς, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τα καλλιτεχνικά σχήματα αλλά και τους δημιουργούς και καλλιτέχνες να καταθέσουν προτάσεις με έργα, δράσεις, εκδηλώσεις, συνέδρια, που θα διαχυθούν και θα υλοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020 με κορυφογραμμή τον μήνα Μάιο.

Οι προτάσεις θα πρέπει να κατατεθούν έως την 30η Σεπτεμβρίου 2019 στο γραφείο του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης (τηλ. 25510 64102, dimarxos@alexpolis.gr) και σε αυτές θα προσδιορίζονται με ακρίβεια το είδος, το περιεχόμενο, η χρονική περίοδος υλοποίησης, ο χώρος και το κόστος της δράσης.

Επιτροπή που θα συσταθεί με απόφαση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, θα αξιολογήσει τις προτάσεις και κατόπιν διαλόγου με τους προτείνοντες θα τις εντάξει στον ετήσιο συνδυασμό των εκδηλώσεων.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας