Αρχική » Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου: Το Διδυμότειχο ξεκινά “Από την αρχή”!

Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου: Το Διδυμότειχο ξεκινά “Από την αρχή”!

από statusradio.gr
5 σχόλια

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Διδυμοτείχου, ανακοίνωσε επίσημα για πρώτη φορά από τον STATUS 94.2, ο επικεφαλής της παράταξης «Από την αρχή» Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου. Ο κ. Χατζηγιάννογλου δήλωσε ότι η απόφασή του στηρίζεται στην ανάγκη των πολιτών για σοβαρές και δομικές αλλαγές στην διοίκηση και τον σχεδιασμό του Δήμου, και την συγκέντρωση ικανών και άξιων προσωπικοτήτων που στελεχώνουν τον συνδυασμό του. Διαχώρισε την αυτοδιοίκηση από τα κόμματα και τόνισε ότι το Διδυμότειχο χρειάζεται άμεσα λύσεις και αποτελέσματα. «Άλλωστε, ένας πράσινος Δήμαρχος δεν μαζεύει καλύτερα τα απορρίμματα από έναν …μπλε Δήμαρχο», κατέληξε ο κ. Χατζηγιάννογλου.

 

Διαβάστε επίσης

5 σχόλια

Νικος 22/03/2019 • 15:16 - 15:16

Απ’ την αρχή… έτσι μπράβο εστω και για δυο μηνες, ας ξεκινήσει να βγει στο δρόμο μπας και τον δούμε πελάτη τα μαγαζιά μας στην πιάτσα, επίσης ας βγει και ο πρόεδρος των επαγγελματιων κι αυτός στην πιάτσα να κάνουμε λιγο τζίρο σας περιμένουμε! Μάθαμε τωρα ολοι στο ιντερνετ να εμφανιζομαστε με φωτογραφια και κατα τα αλλα ζουμε στο Διδυμοτειχο …ετσι, δεν δουλευει η αγορα της πόλης κυριοι υποψηφιοι. Τοσο καιρο γιατι δεν ασχοληθήκατε με τα κοινά, έστω τα τελευταια 8 χρονια καταστροφης μας? Δεν υπηρχε χρόνος, θέληση τι? κι ο άλλος ασχολούνταν με τα κολονάκια της πλατείας εξω απο το μαγαζακι του… το προτοπαλικαρο, ας τον δουμε υποψηφιο οπως ειπε, να μετρηθουν τα κουκια του, οχι μονο λογια τρανα!

Απάντηση
Γιαννης 21/03/2019 • 08:19 - 08:19

Εχθές μάθαμε οτι κόψατε την συνέντευξη ενώ το πρωι την ακούσαμε ζωντανά όλη, γιατί το κάνατε αυτό? αυτό ειναι μικρό απόσπασμα κι όχι όλη η συνέντευξη, νομίζω δεν εχει γίνει ξανά κάτι τέτοιο απο εσάς.. Ποιος ο σκοπός?

Απάντηση
Ελενη 20/03/2019 • 22:17 - 22:17

Πρώτα απολα δεν ειναι όλη η συνέντευξη, άλλο ακούσαμε το πρωι ζωντανά και μάλιστα πολύς κόσμος, γιατί κόψατε και μονταρατε τα λόγια, κάτι δεν πάει καλα, ειναι πολιτικές τοποθετήσεις και απόψεις δεν έρχεται το δικαίωμα να παραποίησετε την συνέντευξη… Βάλτε όλη την συνέντευξη ειστε δημοσιογράφοι …

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας