Αρχική » Η … σκάλα για τον ουρανό με στρατηγική στη σκακιέρα

Η … σκάλα για τον ουρανό με στρατηγική στη σκακιέρα

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Η δασκάλα μου η Ματούλα Χαψιάδου, στο πάλαι ποτέ Πρότυπο Κλασικό Λύκειο της Αλεξανδρούπολης, μας είχε προειδοποιήσει εγκαίρως: «Τρία πράγματα δεν θα μπορέσετε να βρείτε ποτέ στον κανονικό κόσμο. Την σκάλα για τον ουρανό, την γέφυρα για την θάλασσα … και την δικαιοσύνη!». Το τρίτο το εμπεδώσαμε σύντομα και σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, με δραματικό τρόπο! Άλλωστε αυτό επιχειρούσε να μας διδάξει η καθηγήτριά μας!

Τα δύο προηγούμενα, … μοιάζουν με τα τεχνικά έργα που υπόσχονται οι υποψήφιοι τέτοιες προεκλογικές μέρες του Απριλίου! Σκάλες για τον ουρανό και γέφυρες για την θάλασσα! Οι ίδιοι αναπτύσσουν αυτές τις μέρες τις στρατηγικές τους, πάνω στην πολιτική σκακιέρα (όπως αυτοί την αντιλαμβάνονται), με τα πιόνια τους ατάκτως ερριμμένα!

Οι περισσότεροι από αυτούς, βρήκαν εύκαιρη μια αρκετά υψηλή σκάλα, την σήκωσαν και άρχισαν να πατούν τα σκαλοπάτια της. Δεν πρόσεξαν, ότι οι σκάλες για τον ουρανό που υπόσχονται, δεν έχουν καμιά αντιστήριξη. Μπορεί να παραμένουν όρθιες προς το παρών, αλλά δεν ακουμπούν πουθενά! Ταυτόχρονα, κατά την ώρα της ανάβασης, να προσέχουν κάθε φορά το επόμενο σκαλοπάτι! Γιατί αν είναι …ξεκάρφωτο και πέσουν από κει πάνω, θα κάνουν πολύ φασαρία!

Τέλος να θυμούνται, ότι όσο πιο ψηλά ανεβαίνουν, τόσο περισσότερο δείχνουν σε κοινή θέα, σημεία του σώματός τους, που εδώ και πολλά χρόνια έχουν πάψει να ενδιαφέρουν ακόμα και τις συμβίες τους…!     

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας