Αρχική » Δείγματα γραφής

Δείγματα γραφής

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Σε ανοιχτή γραμμή με το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, που υπαγορεύει σκληρή γραμμή στη Θράκη, είναι η νέα πρόεδρος του τουρκόφωνου μειονοτικού Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (DEB) Τσιγδέμ Ασάφογλου.

Οσοι πίστεψαν ότι η 32χρονη πτυχιούχος Φιλοσοφικής, που δεν φοράει μαντίλα, ήταν πιθανό να αλλάξει κάτι στην προκληπκή ρητορική του ΚΙΕΦ/DEB διαψεύστηκαν από τα πρώτα κιόλας δείγματα γραφής της στην ηγεσία του κόμματος. Η κυρία Λοάφογλου ζητά την «επιστροφή των δικαιωμάτων της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης
μιλώντας για τη «Μητέρα Πατρίδα» Τουρκία κατά τις εθιμοτυπικές επισκέψεις της, μεταξύ άλλων, στην «Ενωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής», αλλά και στην «Ενωση Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης». Είναι σαφές ότι οι προκλήσεις εκ μέρους της θα ενταθούν το προσεχής διάστημα εν όψει των ευρωεκλογών του Μαιϊου, επιχειρώντας να συσπειρώσει το μουσουλμανικό στοιχείο της Θράκης γύρω από το ΚΙΕΦ/DEB με οδηγό την πρωτιά που κατέγραψε το μειονοτικό κόμμα στους Νομούς Ροδόπης και Ξάνθης στις ευρωεκλογές του 2014.

Πηγή εφημερίδα “ΠΤΩΤΟ ΘΕΜΑ”

Πηγή φωτογραφίας: xronos.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας