Αρχική » Ασκήσεις θάρρους και φόρα, για να το πηδήξουμε το … αυλάκι!

Ασκήσεις θάρρους και φόρα, για να το πηδήξουμε το … αυλάκι!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ο Μαΐος μας έρχεται με βήμα ταχύ και η 26η μέρα του, θα σηματοδοτήσει αλλαγές στα αυτοδιοικητικά του Έβρου. Υπάρχει βέβαια και ένα σενάριο που υποστηρίζει με … σθένος ο φίλος μου ο Κωστής, (καμία σχέση με την … Κωστηπέμπτη Μαρτίου), με βάση το οποίο, «όλα τριγύρω αλλάζουνε, αλλά στον Έβρο, … όλα τα ίδια θα μείνουν». Εννοεί ότι κανένας από τους πέντε Δημάρχους του νομού, δεν θα χρειαστεί τον Σεπτέμβριο να μαζεύει από το γραφείο του, τα … προσωπικά του είδη, προκειμένου να παραδώσει το … έπιπλο, στον αντικαταστάτη του. Βίτσας, Λαμπάκης, Πουλιλιός, Πατσουρίδης και Μαυρίδης, θα παραμείνουν στα καλά καθούμενα! Λέτε να έχει δίκιο ο Κωστής;

Με τέτοιες προβλέψεις, όλοι οι υπόλοιποι επίδοξοι Δήμαρχοι θα πρέπει να αρχίσουν τις ασκήσεις θάρρους, όπως ο Μήτσος του Λαζόπουλου, που στα πιο θαρραλέα του φώναζε: «Αΐ χάσου μυρμηγκάκι…»!

Σε κάθε περίπτωση, όλοι εμείς οι μη υποψήφιοι και «κανονικοί άνθρωποι» θα πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή και να πάρουμε φόρα, χωρίς να κοντοσταθούμε, μέχρι να το πηδήξουμε κι αυτό το αυλάκι! Ε, εκλογές είναι θα περάσουν!  

Παράλληλα να παρακολουθούμε την δράση των διεκδικητών της δημοτικής εξουσίας και να ξαναθυμηθούμε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τον Ντίνο Ηλιόπουλο, την Ρένα Βλαχοπούλου την Γεωργία Βασιλειάδου και τον Παντελή Ζερβό, σε σπαρταριστούς ρόλους υποψηφίων Βουλευτών και Δημάρχων. Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα, πράγματα ή καταστάσεις, πολύ φοβάμαι ότι ΔΕΝ θα είναι καθόλου συμπτωματική!!!

Σ.Α.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας