Αρχική » Αλεξανδρουπολη: Φοιτητής Ιατρικής μαχαίρωσε δύο γυναίκες για να τις ληστέψει

Αλεξανδρουπολη: Φοιτητής Ιατρικής μαχαίρωσε δύο γυναίκες για να τις ληστέψει

από statusradio.gr
0 σχόλιο

ΝΕΑΡΟΣ φοιτητής Ιατρικής δεν δίστασε να τραυματίσει με μαχαίρι δύο γυναίκες για να τις ληστέψει. 20χρονος, που φοιτά στη σχολή του Δημοκριτειου Πανεπιστημίου θράκης, επιτέθηκε κρατώντας μαχαίρι σε μία 54χρονη το βράδυ της Τρίτης και, όταν η γυναίκα προσπάθησε να ξεφύγει, ο δράστης πρόλαβε να την τραυματίσει ελαφρά.
Λίγα λεπτά αργότερα, εισέβαλε σε ένα κατάστημα και ακινητοποίησε την 52χρονη υπάλληλο, την τραυμάτισε και αφού αφαίρεσε ένα μικρό χρηματικό ποσό από το ταμείο, εξαφανίστηκε. Οι άτυχες γυναίκες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και κατήγγειλαν το συμβάν στις Αρχές.

Μετά από ανθρωποκυνηγητό, εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής στο σπίτι του, όπου συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε στις επιθέσεις, το οποίο οι αστυνομικοί κατάσχεσαν.
Ο 20χρονος φοιτητής, που φέρεται να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας. οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Του ασκήθηκε δίωξη για ληστεία τετελεσμένη και σε απόπειρα, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή εφημερίδα ¨STAR PRESS¨

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας