Αρχική » Παράταση έως τέλος Μαΐου του 2019 για το αγροτικό ρεύμα

Παράταση έως τέλος Μαΐου του 2019 για το αγροτικό ρεύμα

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ανακοινώθηκε ότι παρατείνεται έως χο τέλος Μαΐου του έτους 2019, η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών για τη διαχήρηση του μειωμένου αγροτικού τιμολογίου από τους εκάστοτε δικαιούχους.

Η προθεσμία που είχε οριστεί αρχικά ήταν 30/09/18 και πλέον παρατείνεται, μέχρι την ανάπτυξη ηλεκτρονικής εφαρμογής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η καταχώρηση των ηλεκτροδοτημένων εγκαταστάοεων αγροτικής χρήσης, στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), η οποία εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος Μαΐου 2019.

Οι δικαιούχοι μειωμένου αγροτικού τιμολογίου συνεχίζουν να έχουν τη δυνατότητα υποβολής των απαραίτητων στοιχείων στα τοπικά υποκαταστήματα του Προμηθευτή Ηλεκτρικής Ενέργειας, αυτοβούλως, προκειμένου να διεκπεραιώσουν τις εκκρεμότητές τους.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το συντονισμό των παραπάνω ενεργειών επιμελείται η Ειδική Γραμματεία Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας