Αρχική » Μαρώνεια στη Ροδόπη: Ένα νέο προορισμό δημιουργεί η Filos Xenia!

Μαρώνεια στη Ροδόπη: Ένα νέο προορισμό δημιουργεί η Filos Xenia!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Filos Travel,που εδώ και πολλά χρόνια ειδικεύεται στον εισερχόμενο τουρισμό φέρνοντας τη χώρα μας δεκάδες χιλιάδες τουρίστες, αποφάσισε να εντάξει την περιοχή στα πλάνα του. Αυτό γίνεται μέσα από την εταιρεία Filos Xenia, θυγατρική του Filos Travel, που ιδρύθηκε πέρσι και ασχολείται με τη διαχείριση ξενοδοχείων.

Τα δυο πρώτα ξενοδοχεία που ανέλαβε να διαχειριστεί η Filos Xenia είναι στην Μαρώνεια. Πρόκειται για το Ismaros και το Ρωξάνη.

Το πρώτο είναι ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων που βρίσκεται στην παραθαλάσσια περιοχή της Μαρώνειας. Διαθέτει 65 δωμάτια όλων των κατηγοριών και χωρίζεται στο κεντρικό κτίριο και σε συγκρότημα με μεζονέτες. Διαθέτει μεγάλη πισινά και δική του οργανωμένη παραλία. Είναι ιδανικό για ήσυχες, ποιοτικές, ξεκούραστες διακοπές και εξορμήσεις στη γύρω περιοχή που είναι γεμάτη από ιστορία και φυσική ομορφιά.

Το δεύτερο ξενοδοχείο βρίσκεται στις παρυφές του χωριού Μαρώνεια και βλέπει την περιοχή αμφιθεατρικά. Ονομάζεται Ρωξάνη, διαθέτει 26 δωμάτια και είναι τριών αστέρων. Απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν μεγαλύτερη επαφή με τη φύση καθώς είναι μέσα σε δέντρα και λουλούδια, περισσότερη φυσική δροσιά και ησυχία. Φυσικά διαθέτει πισίνα και όλα αυτά που χαρίζουν άνετες ξεχωριστές διακοπές. Οι παραλίες της περιοχής απέχουν μερικά χιλιόμετρα.

Η Filos Xenia έκανε ένα καλό φρεσκάρισμα στα δυο ξενοδοχεία και τα οργάνωσε έτσι ώστε να λειτουργούν με όλα τα διεθνή στάνταρ στην κατηγορία τους. Η βαθμολογία τους στην Booking είναι πολύ υψηλή. Το Ismaros έχει βαθμολογία 8.6 και το Ρωξάνη 9.1. Το ίντερνετ είναι γρήγορο και δωρεάν και στα δυο. Τα ξενοδοχεία διευθύνει ο Θωμάς Πούλιος, με πολύ μεγάλη ξενοδοχειακή εμπειρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όπως μας εξήγησε ο Νίκος Μανταμόπουλος που διευθύνει την Filos Xenia, “στόχος μας είναι να βάλουμε στον διεθνή τουριστικό χάρτη την περιοχή. Να δημιουργήσουμε δηλαδή ένα νέο προορισμό. Για το λόγο αυτό προσπαθούμε να συνεργαστούμε με τους τοπικούς φορείς καθώς η περιοχή αξίζει να πάρει πολλά περισσότερα από τον τουρισμό.

Όσον αφορά στα δυο ξενοδοχεία που αναλάβαμε τη διαχείριση τους, στοχεύουμε τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η εύκολη πρόσβαση από την Τουρκία και την Βουλγαρία είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα και ήδη είδαμε τα πρώτα αποτελέσματα. Ωστόσο σκοπεύουμε να φέρουμε στην περιοχή τουρίστες από τη Δυτική Ευρώπη με τσάρτερ μέσω του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης που είναι το κοντινότερο στην περιοχή. Είμαστε σε καλό δρόμο και οι προσπάθειες μας θα αποδώσουν το επόμενο καλοκαίρι.

Επίσης απευθυνόμαστε στους Έλληνες που θέλουν να αποφύγουν την πολυκοσμία, τα μεγάλα κόστη και να κάνουν εξαιρετικές διακοπές στην άλλη Ελλάδα που είναι το ίδιο όμορφη και ενδιαφέρουσα. Εμείς αυτό που τους δίνουμε είναι ήρεμες ποιοτικές διακοπές με καλό φαγητό και εξαιρετικό σέρβις, σε μια περιοχή που θα εκπλαγούν ευχάριστα όταν την γνωρίσουν από κοντά”.

Όσον αφορά στην Filos Xenia ο κ. Μανταμόπουλος μας είπε “είμαστε σε αναζήτηση ξενοδοχείων και σε συζητήσεις με κάποια. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα ανακοινώσουμε νέα ονόματα στην αλυσίδα που δημιουργούμε”.

Πηγή: omorfataxidia.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας