Αρχική » Η Νομαρχιακή του ΚΙΝΑΛ, “μάλλον” μ’ εμάς θύμωσε!

Η Νομαρχιακή του ΚΙΝΑΛ, “μάλλον” μ’ εμάς θύμωσε!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Με αποφθέγματα, με τσιτάτα και αναφορές σε … λόγια μεγάλων ανδρών λάβαμε ένα κείμενο διαμαρτυρίας από την Νομαρχιακή Επιτροπή Έβρου του ΚΙΝΑΛ, που υπογράφει η κ. Ποϊραζίδου. Όπως γράφει και ο τίτλος του, πρόκειται για απάντηση … «σε πρόσφατο δημοσίευμα Μ.Μ.Ε., που αναφέρεται στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και τη Νομαρχιακή Επιτροπή Έβρου».

Επειδή ως έχοντες την μύγα… «μυγιαστήκαμε», υποθέσαμε ότι το «πρόσφατο» δημοσίευμα είναι της 23ης Ιανουαρίου, και ότι το Μ.Μ.Ε., είναι το δικό μας. Όσο και αν ψάξαμε σε άλλα ΜΜΕ, βρήκαμε διάφορα δημοσιεύματα για το ΚΙΝΑΛ, που αφορούσαν κρίσεις και σχόλια τα περισσότερα εκ των οποίων δεν ήταν και ιδιαίτερα κολακευτικά. Βρήκαμε για παράδειγμα πάμπολλες αναφορές στις τελευταίες κυριακάτικες αθηναϊκές εφημερίδες. Υποθέσαμε όμως ότι η Νομαρχιακή του ΚΙΝΑΛ στον Έβρο, δεν «θύμωσε» με αυτά, αλλά με το δικό μας! Μεγάλη μας τιμή λοιπόν!

Παραθέτουμε ως έχουμε υποχρέωση, την απάντηση της κ. Ποϊραζίδου, και αμέσως μετά την απάντηση του συντάκτη μας. Αμέσως μετά θα βρείτε και link για να δείτε τι ήταν αυτό που ενόχλησε την κ. Ποϊραζίδου. Ωστόσο είναι εντυπωσιακό που η κ. Ποϊραζίδου κατανάλωσε τόση πολιτική σκέψη και χρόνο για να απαντήσει και μάλιστα διέθεσε και αρκετή από την κριτική της σκέψη και εμπειρία, προκειμένου να κρίνει ως «κρούσμα δημοσιογραφίσκου» τον συντάκτη μας, ο οποίος μάλιστα παραδέχεται ότι επιβιώνει για 40 ολόκληρα χρόνια! Η πιθανότητα να κάνει την δουλειά του καλά, αφού επιβιώνει επί 40 ολόκληρα χρόνια, … μάλλον δεν εξετάστηκε από την κ. Ποϊραζίδου!

Τώρα βέβαια, το από πού αντλεί τις γνώσεις και τις κρίσεις της για το επάγγελμα της δημοσιογραφίας, παραμένει άγνωστο! Άλλωστε, ούτε και η ενασχόλησή της με την πολιτική από όσο ξέρουμε, είναι ιδιαίτερα πολύχρονη από θέσεις ευθύνης αντίστοιχης με την σημερινή που κατέχει, ώστε αξιοποιώντας την εμπειρία της, την συναναστροφή της με άλλους δημοσιογράφους εμπειρότερων ημών, να της παρέχεται τέτοια ασφάλεια στην κρίση της, για να καταλήγει σε συμπεράσματα και αφορισμούς του τύπου …«κρούσμα δημοσιογραφίσκου»! Ωστόσο, ο καθένας δικαιούται να έχει την άποψή του. Εμείς έχουμε την σιγουριά των 40 χρόνων που μας αναγνωρίζει άλλωστε και η ίδια! Μας φτάνει! Σ’ αυτά τα 40 χρόνια δεν διαβάσαμε πολλά ανάλογα κείμενα διαμαρτυρίας. Όσο για την βιολογική ηλικία του συντάκτη μας, … είναι και μεγαλύτερη των 40 μάλιστα!

Παρακαλούμε όμως την κυρία Ποϊραζίδου, την επόμενη φορά που θα ενοχληθεί για κάτι που έχουμε γράψει, να αναφέρεται με ρητό τρόπο στον συντάκτη και το … Μ.Μ.Ε. μας, ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα να αναστατωθούν άδικα άλλοι άσχετοι!

Ευχαριστούμε τέλος για την απάντηση! Την δημοσιεύουμε αυτούσια και αμέσως μετά το σχόλιο του συντάκτη μας.

Με εκτίμηση, πολύ διάθεση για χιούμορ, ανάλογο με το δικό της και ειλικρινή αγάπη

statusradio.gr

Απάντηση σε πρόσφατο δημοσίευμα Μ.Μ.Ε, που αναφέρεται στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και τη Νομαρχιακή Επιτροπή Έβρου 

“Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία, αλλά μπορείς να αγοράσεις αρκετή από αυτήν”

Στο δημόσιο βίο του Έβρου μία συνιστώσα θεωρητικά είναι και οι δημοσιογραφικές πένες (Χρήσιμες – Άχρηστες η Επικίνδυνες) οι οποίες – πάλι θεωρητικά – ενημερώνουν, επηρεάζουν και ενίοτε διαμορφώνουν την κοινή γνώμη.

Στην Δημοκρατία μας η Ελεύθερη έκφραση είναι το υπέρτατο κεκτημένο. Το ΚΙΝΑΛ και οι πρόγονοι του ήταν πάντα οπαδοί της ρήσης «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες» είτε την είπε είτε δεν την είπε ο Φρανσουά Μαρί Αρουέ.

Η Δημόσια γραφή μπορεί να χαρακτηριστεί ποικιλοτρόπως.

Υπάρχει η ανεξάρτητη γραφή που αγγίζει τους πάντες και ανάλογα καυτηριάζει ή επαινεί. Σε αυτήν την γραφή το ΚΙΝΑΛ υποκλίνεται και την υποστηρίζει γιατί κοσμεί την σύγχρονη κοινωνία.

Υπάρχει η κατευθυνόμενη (καλοπληρωμένη ή κακοπληρωμένη) γραφή η οποία στοχοποιεί επιλεκτικά και εκτελεί την αποστολή που ανέλαβε με τον πλέον βρώμικο τρόπο και χωρίς όρια. Αυτήν την γραφή το ΚΙΝΑΛ την θεωρεί δημόσιο κίνδυνο και την καταδικάζει.

Στην Κοινωνία του Έβρου κατά καιρούς εμφανίζονται διάφορα κρούσματα δημοσιογραφίσκων που βρίσκονται σε εντεταλμένη αποστολή να πλήξουν αξιοπρέπειες, να σπιλώσουν ιδεολογίες, να λερώσουν  αγώνες και να αφανίσουν ιστορικές διαδρομές. Μία όμως προσωπικότητα επιβιώνει για 40 ολόκληρα χρόνια με αυτές τις τακτικές.

Ως ΚΙΝΑΛ Έβρου δεχόμαστε τακτικότατα τα πυρά της πένας του Πρασινοφρουρού, όπως αυτοπροσδιορίζεται τελευταία. Ο Χαμαιλέοντας της δημοσιογραφίας ανάλογα με τον εργοδότη του είναι Πρασινοφρουρός, Γαλαζοφρουρός, Κοκκινοφρουρός, Μαυροφρουρός κλπ.

Παρ’ όλο το πλούσιο λεξιλόγιο του, υπάρχουν πολλές λέξεις και έννοιες που του είναι άγνωστες: Ανιδιοτέλεια, συναίσθημα, πίστη στην φιλία, αξιοπιστία, αντικειμενικότητα, αρχές.

Στο τελευταίο πρόσφατο άρθρο του,  η  περιφερόμενη μελισσούλα της ενημέρωσης αποτυπώνει περίτρανα την αυτοβιογραφία του.

Απλά αντί για το δικό του όνομα, βάζει το όνομα του ΚΙΝΑΛ. Μιλά για Κοοπτάτσια ο αρχιπροβοκάτορας. Μιλά για αφόρητες  ιδιοτέλειες ο Πρύτανης της ιδιοτέλειας. Μιλά για αρχή της δημοκρατίας κατακρίνοντας το κομματικό σύστημα της χώρας ο κατ εξοχήν κρατικοδίαιτος υπηρέτης αυτού του συστήματος.   

Ευτυχώς υπάρχει το διαδίκτυο να μας θυμίζει τις απόψεις και τις ιδέες του περί ου ο λόγος, όταν εμφανιζόταν ως σχολιαστής  στα δελτία ειδήσεων των τοπικών καναλιών.

Αυτή η παρακμιακή κοινωνική παραφωνία,  μας παραπέμπει στην σκέψη του Αβραάμ Λίνκολν.  “Είναι καλύτερα να είσαι σιωπηλός και να θεωρείσαι βλάκας παρά να μιλάς και να αίρεις κάθε αμφιβολία.”

Η Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου

του Κινήματος Αλλαγής

Ποϊραζίδου Αλεξάνδρα

 

 

Ας παίξουμε το παιχνίδι των λυγμών, των αναστεναγμών και των αποφθεγμάτων όπως ζητάει η ……..  drama queen του σαχλού μορφώματος του ΚΙΝΑΛ.

Στο παραλήρημα και τον αβάστακτο χουλιγκανισμό της δεν βρήκα λέξη για το άρθρο μου.Όπως λέει ο σοφός Λαός για την ταμπακιέρα ούτε λέξη.Απορία ψάλτου ….υστερία.¨Εξεστι… Πασοκάνθρωποι ασχημονείν.

Η μπουρλέσκ φονταμενταλιστική οκνηρία της άργησε να δημοσιοποιηθεί πολλές ημέρες.Ο καθοδηγητής είχε μάλλον άλλες ασχολίες.

Οι ανόητοι αφορισμοί της μου θυμίζουν τη φράση.Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

Συμβουλή.¨Όταν κάποιος σου δείχνει το φεγγάρι, μην κοιτάζεις ως χρήσιμος αντιδραστικός το δάκτυλο.

Καλή συνάντηση στα γουναράδικα, Α!

Δ.Π.Δ.

 

Διαβάστε επίσης: ΚΙΝΑΛ Έβρου

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας