Αρχική » ΕΒΖ: Ένα βήμα πριν το “τετέλεσται”

ΕΒΖ: Ένα βήμα πριν το “τετέλεσται”

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ενα βήμα πριν από το… «Τετέλεσται» είναι τέσσερις από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους Οργανισμούς της χώρας, που ήταν το… καμάρι μας.

Τα τελευταία χρόνια, όμως, με ευθύνη ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων, το λουκέτο βρίσκεται προ των θυρών και ακόμα και ένα… θαύμα πολύ δύσκολα θα μπορούσε να αποτρέψει το μοιραίο, εκτός από κάποια ολιγόμηνη παράταση μέχρι να γίνουν οι εκλογές, το αργότερο δηλαδή μέχρι τον Οκτώβριο.

Οι διεργασίες, πάντως, της τελικής φάσης για τη ΔΕΗ, τη ΛΑΡΚΟ, την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρη: και τα ΕΛΤΑ έχουν αρχίσει… από τη στιγμή που το Δημόσιο δεν μπορεί να ανπυετωπίσει τα φέσια.
Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης: Ο κύκλος εργασιών της το 2018 ήταν μόλις 19,15 εκατ. ευρώ, οι ζημίες 319 εκατ. ευρώ, οι οφειλές 246,73 εκατ. ευρώ και οι εργαζόμενοι 220. Η λύση που συζητείται, αν δεν βρεθεί στρατηγικός επενδυτής, είναι να μετατραπεί από βιομηχανία σε… χονδρέμπορο ζάχαρης. Αυτό κι αν θα είναι κατάντια μας…

Σύμφωνα με πληροψορίες της τελευταίας ώρας, το βρετανο-αμερικανικό επενδυτικό κεφάλαιο (Kingsley Capital PArtners) θα καταθέσει μέσα στις επόμενες μέρες δεσμευτική οικονομική προσφορά για την εξαγορά της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.

Πηγή εφημερίδα “ΤΟ ΠΑΡΟΝ”

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας