Αρχική » Δολοφονιά Τοπαλούδη: Τι είπε στη μάνα του ο Ροδίτης

Δολοφονιά Τοπαλούδη: Τι είπε στη μάνα του ο Ροδίτης

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ως άτομα επιθετικά, με παραβατική συμπεριφορά, φόβος και τρόμος για όσους βρίσκονταν στον δρόμο τους περιγράφουν τους δύο δράστες της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη οι καθηγητές τους και πρόσωπα που τους γνώρισαν. Τα νέα στοιχεία της δικογραφίας που αποκαλύπτει σήμερα η Realnews δείχνουν πως ο 19χρονος Αλβανός υπήκοος και ο 21χρονος Ροδίτης είχαν προβληματίσει εδώ και αρκετό καιρό τους δασκάλους τους οι οποίοι χτυπούσαν «καμπανάκι» σtiς οικογένειές τους ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα, όπως οι ίδιοι λένε. Ενδεικτικό αυτού είναι η κατάθεση της μάνας του 21 χρονου, που αποδίδει τα όποια προβλήματα του παιδιού της κατά το παρελθόν στις «κακές παρέες» και στη χρήση ναρκωτικών ουσιών οι οποίες -όπως της είπε ο υπεύθυνος του ΚΕΘΕΑ που απευθύνθηκε- «σταμάτησαν την πνευματική του ωρίμανση στην ηλικία κατά την οποία άρχισε τη χρήση». Αναφερόμενη στη συμπεριφορά του γιου της κατά τις ημέρες μετά τη δολοφονία και πριν αποκαλυφθεί ότι είναι ο ένας από τους δύο δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη, λέει πως δεν παρατήρησε κάτι διαφορετικό στη στάση του. Επίσης αναφέρει ότι όταν πλέον τους ειδοποίησαν από το Λιμενικό, στη διαδρομή μέχρι το Λιμεναρχείο ο γιος της έκλαιγε και της είπε: «Μαμά, εγώ δεν θα μπορούσα να σκοτώσω την κοπέλα, προσπαθούσα να κλείσω τα αυτιά μου για να μην ακούω».

Συγκεκριμένα, στην κατάθεσή της η μητέρα του 21 χρονου αναφέρει: «Οταν πήγαινε στο λύκειο, έμπλεξε με κάποιες παρέες και έπαιρνε ναρκωτικές ουσίες. Δεν ξέρω ακριβώς τι ουσίες. Πάντως με τον πατέρα του είχαμε ανησυχήσει και είχαμε απευθυνθεί στο ΚΕΘΕΑ για να μας βοηθήσουν. Εκεί ένας υπεύθυνος του προγράμματος μας είχε πει ότι από τη στιγμή που ο Μ. έπαιρνε ναρκωτικές ουσίες η πνευματική του ωρίμανση είχε σταματήσει στην ηλικία κατά την οποία άρχισε να παίρνει τις ναρκωτικές ουσίες… Ο Μ. συζητούσε τα πάντα με τον πατέρα του ότι πρόβλημα κι αν είχε. Ημουν και εγώ κοντά στον Μ. και παραπάνω από όσο έπρεπε. Εγώ έλειπα στην Αθήνα για κάποια επέμβαση στα μάτια μου από τη Δευτέρα 26-11-2018 μέχρι την Τετάρτη 28-11 -2018. Οταν γύρισα στο σπίτι στη Ρόδο, δεν είδα τίποτα περίεργο. Ο Μ. ήταν στο σπίτι, αλλά δεν μου είπε τίποτα, ούτε παρατήρησα τίποτα… να έχει κάτι στη διάθεσή του. Συζητήσαμε γενικά να κάνουμε κάτι για τις γιορτές και του πρότεινα να πάμε στην Αθήνα. Αυτός μου αποκρίθηκε: “Ασε να ζω, μαμά, μέχρι τότε”, αλλά δεν έδωσα σημασία – μια συζήτηση απλή ήταν. Ματωμένα ρούχα δεν βρήκα, ούτε κάτι άλλο που να κινήσει την υποψία μου ότι είχε συμβεί οτιδήποτε. Ούτε ο σύζυγός μου μου είπε ότι παρατήρησε κάτι περίεργο στη συμπεριφορά του Μ., ούτε μου ανέφερε ότι βρήκε κάποιο περίεργο εύρημα στο αυτοκίνητο ή κάπου αλλού. Την Πέμπτη 29-11 -2018, πρωινές ώρες μου χτύπησε το κουδούνι ένας αστυνομικός και τον ζήτησε. Τον ρώτησα τι τον θέλει. Μου είπε ότι έχει γίνει κάποιο ατύχημα και του υπέδειξα πού είναι η δουλειά του άντρα μου στην οποία θα έβρισκε και τον Μ. Με πήρε ο άντρας μου τηλέφωνο, λέγοντάς μου ότι είναι στο Λιμεναρχείο και να ψάξω να βρω τον Μ. Τον βρήκα στο ζαχαροπλαστείο στη Λίνδο και πήγαμε μαζί στο Λιμεναρχείο. Στο αυτοκίνητο μέσα, στη διαδρομή από τη Λίνδο μέχρι το Λιμεναρχείο, έκλαιγε και μου εί-

λειψα να απευθυνθούν και σε κάποιον ψυχολόγο για το παιδί, αλλά δεν ήθελαν. Εφυγε από το δικό μας σχολείο την επόμενη χρονιά και μεταγράφηκε στο 1ο ΕΠΑΛ Ρόδου, όπου και έμεινε από απουσίες… Με κάλεσαν, μάλιστα, και σε μια εκπομπή να μιλήσω γι’ αυτόν μετά τη δολοφονία της κοπέλας. Ημουν πολύ διακριτικός σε όσα είπα και σε μια βόλτα μου, κατόπιν, με συνάντησε ο πατέρας του στις 9-12-2018. Με έβρισε, με έφτυσε και με απείλησε να μην ξαναμιλήσω σε κανέναν, λέγοντάς μου τη φράση: “Αμα ξαναμιλήσεις θα δεις π θα πάθεις”».

Πηγή εφημερίδα “Realnews”

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας