Αρχική » Υποψήφια με τον Γιάννη Ζαμπούκη η Ελένη Ιτζεπελίδου

Υποψήφια με τον Γιάννη Ζαμπούκη η Ελένη Ιτζεπελίδου

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ως ενεργή Πολίτης γνωρίζω ότι το μέλλον της τοπικής μας κοινωνίας δεν εξαρτάται από αυτόκλητους σωτήρες, αλλά διαμορφώνεται από εμάς τους ίδιους.

 

Έχω θέσει τον εαυτό μου εδώ και χρόνια στην διάθεση των συμπολιτών μου, αγωνιζόμενη  καθημερινά  για το αύριο των παιδιών μου, των εγγονών μου και των συνδημοτών μου.

Στη πενταετή θητεία μου ως δημοτική σύμβουλος διαπίστωσα ότι η υπάρχουσα δημοτική αρχή δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα προβλήματα και τις ανάγκες των συνδημοτών μου. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που αποχώρησα από την παράταξη αυτή.



Με καταγεγραμμένα τα προβλήματα του δήμου μας τόσο στον Αστικό ιστό όσο και στους οικισμούς Φερών και Τραϊανούπολης αλλά και των υπολοίπων οικισμών,  πρέπει να κινητοποιηθούμε όλοι συλλογικά για να δώσουμε λύσεις και  προοπτικές ανάπτυξης  στον τόπο μας.

Παρακολούθησα με ενδιαφερον τις δημόσιες τοποθετήσεις των αξιόλογων υποψηφίων δημάρχων και με την έλευση του νέου έτους αποφάσισα και ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στο πλευρό του Γιάννη Ζαμπούκη και της παράταξης “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ!”. Ένα νέο αυτοδιοικητικό άντρα με ήθος και αρχές, μεθοδικό, εργατικό, αυτοδημιούργητο, επιτυχημένο και δυναμικό έτοιμο να αναλάβει την διοίκηση του Δήμου μας

 

Νιώθω ευτυχής  και γεμάτη ενέργεια που θα συνεργαστώ με νέους ανθρώπους με σύγχρονο και μοντέρνο τρόπο σκέψης και δίψα για προσφορά.

 

Καλή Χρονιά με υγεία και ευημερία για τον τόπο μας!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας