Αρχική » Κατσαπλιάδες και σούργελα

Κατσαπλιάδες και σούργελα

από statusradio.gr
0 σχόλιο

* Ποιος πολιτικός, πολιτευτής, υποψήφιος ή όποιο άλλο είδος αυτού του κήπου, θα μας κάνει  την έκπληξη και θα πάει σε εκδήλωση, τελετή, εγκαίνια,“ σεμνός και ταπεινός” στην τελευταία θέση, μέσα στους πολίτες, χωρίς να διαγκωνίζεται, να σπρώχνεται, να ξεφτιλίζεται προσπαθώντας να είναι στην “πρώτη γραμμή” των “επισήμων”. Ζήσαμε για μια ακόμη χρονιά σκηνές απείρου κάλλους και ανοησίας στην Αλεξανδρούπολη (και όχι μόνο).

* Είναι μια “ωραία ατμόσφαιρα” η εικόνα ανδρών “επιφανών” που συνδιοίκησαν τα τελευταία χρόνια (με καταστροφικά αποτελέσματα)  την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης , να συναντιούνται σε δημόσιες τελετές και να παίζουν την κωμωδία “δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, υποφέρω, υποφέρεις”

* “Paroles”, paroles, paroles” τραγουδούσε η Dalida .

Το ίδιο άσμα , ως “κακοφωνίξ ” το τραγουδούνε πλέον στον Έβρο υποψήφιοι, δημοσιογραφούντες και υπερφίαλα ξερόλες.  Ποιο επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία οι τελευταίοι.

* Ήρθε και ο Ιανουάριος. Και ο εκλογικός χρόνος περνάει πιο γρήγορα από τον κανονικό χρόνο των πολιτών. Γιατί ο εκλογικός είναι φορτισμένος πολλαπλά. Ιδίως για τους “πολιτικούς” φανφαρόνους που “απειλούν ”  με την κάθοδο τους στην Αλεξανδρούπολη και την Περιφέρεια ΑΜΘ. Ιδού η Ρόδος λοιπόν….

Μάξιμος Ομολογητής

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας