Αρχική » Σαμοθράκη: Μία ακόμη σημαντική δράση προληπτικής ιατρικής

Σαμοθράκη: Μία ακόμη σημαντική δράση προληπτικής ιατρικής

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Φθινοπωρινή  Αποστολή της +ΠΛΕΥΣΗΣ στη Σαμοθράκη, η οποία πραγματοποίησε δωρεάν ιατρικές και  μικροβιολογικές εξετάσεις στους κατοίκους του νησιού, από την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου.

Συγχρόνως, η +ΠΛΕΥΣΗ διοργάνωσεψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκδηλώσεις για παιδιά και ενήλικες και πρόσφερε παιχνίδια και ηλεκτρονικό και εκπαιδευτικό υλικό στον Παιδικό Σταθμό της Χώρας, στα Νηπιαγωγεία της Χώρας και της Καμαριώτισσας, καθώς και στα Δημοτικά Σχολεία της Καμαριώτισσας και του Λακκώματος. Είμαστε ευγνώμονες για τις πολύτιμες υπηρεσίες, την προσφορά, αλλά και για την άψογη συνεργασία τους  όλα τα στελέχη, τόσο το ιατρικό και νοσηλευτικό, όσο και τοδιοικητικόπροσωπικό της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας +ΠΛΕΥΣΗΣ.



Από πλευράς του Δήμου Σαμοθράκης τη διοργάνωση ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία ο Αντιδήμαρχοςκος Πρόξενος Χρήστος. Ο χώρος που επιλέχθηκε για τη διεξαγωγή των ιατρικών και μικροβιολογικών εξετάσεων αποδείχθηκε κατάλληλος και ιδιαιτέρως εξυπηρετικός.

Αρχικά, να ευχαριστήσουμε το διοικητικό συμβούλιο και τον πρόεδρο του ΦΙΔΕΛΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥκο Παπανικολάου Διογένη για την παραχώρηση του χώρου για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων της αποστολής. Επίσης, ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε να δώσουμε στους Διευθυντές του Γυμνασίου και του Λυκείου της Σαμοθράκης κα Βάβουρα Ευαγγελία και κοΓιαραμάνηΧρήστο για την παραχώρηση του σχολικού  κτηρίου για τις ανάγκες της αποστολής. Τέλος, να ευχαριστήσουμε τη  Διευθύντρια του Παιδικού Σταθμού της Χώρας, καθώς και τους Διευθυντές των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων  της Χώρας, της Καμαριώτισσας και του Λακκώματος.

Παράλληλα, θα δοθεί στη δημοσιότητα και το δελτίο τύπου της +ΠΛΕΥΣΗΣ (ΣΥΜΠΛΕΥΣΗΣ), το οποίο παρουσιάζει τον απολογισμό της αποστολής και διαθέτει και οπτικοακουστικό υλικό από τη δράση.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας