Αρχική » Ύμνος και θρήνος για το τοπικό κομματικό σύστημα (ΙΙ) N.Ε. Έβρου και βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ

Ύμνος και θρήνος για το τοπικό κομματικό σύστημα (ΙΙ) N.Ε. Έβρου και βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Παρατηρώντας την συμπεριφορά και τη δημόσια στάση της κομματικής γραφειοκρατίας και των βουλευτών  Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, από την ημέρα που κατέλαβαν την κυβέρνηση  (αλλά δεν πήραν ακόμη την εξουσία όπως εξομολογείτε η κλαίουσα Μπέτυ) είναι πλέον ορατό δια γυμνού οφθαλμού  ότι έχουμε μία αναπαλαίωση με τον χειρότερο τρόπο των πρακτικών των παλαιών καθεστωτικών κομμάτων στην οποία πρόσθεσαν τις αυταπάτες, τις ιδεοληψίες και το μίσος.

Το κομματικό σώμα του ΣΥΡΙΖΑ και στον Έβρο συγκροτείται από πρόσωπα που υπηρέτησαν με επιτυχία το “βαθύ ΠΑΣΟΚ”  στις ένδοξες ημέρες του πολιτικού πρωτογονισμού του, τους μεταλλαγμένους και μετανιωμένους “καραμανλικούς” και λαθρόβιους ευκαιριακούς κεντροδεξιούς, πρώην και νυν νεωτεριστικούς μετα-κουμουνιστές, “αντισυστημικούς”  πάσης κοπής και ρηχούς ανανεωτικούς αριστερούς.



Ένα συνονθύλευμα προσωποκεντρικών συγκλίσεων με στόχους το ατομικό βόλεμα , την προώθηση στο δημόσιο συγγενών , φίλων, οπαδών και ψηφοφόρων , το διορισμό σε κρατικές ή ελεγχόμενες από την κυβέρνηση θέσεις.

Τέσσερα περίπου χρόνια αναμηρυκάζουν κομματικά κλισέ , πορεύονται με συλλογικό υπνωτισμό για ν’ αποφεύγουν  τα προβλήματα του Έβρου , αυτοσχεδιάζουν για να ξεφύγουν από την πραγματικότητα , σπείρουν τη διχόνοια στο σώμα της κοινωνίας , συκοφαντούν  όποιον τους ασκεί κριτική.

Οι “Φλαμπουράρηδες” του Έβρου , οι τοπικοί Ταλιμπάν , δεν έχουν προσφέρει  καμία σχεδόν υπηρεσία στην περιοχή. Επισημαίνουμε μερικά σημεία για τα οποία προεκλογικά ούρλιαζαν ότι έχουν έτοιμες λύσεις .

* Το άθλιο θέαμα του Τελωνείου των Κήπων , που είναι μια ανοιχτή πληγή για την τουριστική εικόνα και ανάπτυξη του Έβρου. Από την χαριτόβρυτη Υπουργό Τουρισμού  , έως τον γαμπρό του Έβρου Τόσκα, έταξαν ότι θα ασχοληθούν και θα λύσουν το πρόβλημα . Το οποίο διογκώνεται κι αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα.

* Τη ΕΒΖ και το εργοστάσιο ζάχαρης Ορεστιάδας. Πολεμούσαν μανιακά κάθε απόπειρα  που έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις  να βελτιώσουν την κατάσταση. Κι αυτοί το μόνο που ξέρουν είναι να διορίζουν συνεχώς νέες (αποτυχημένες) διοικήσεις.

Θα άνοιγαν στη Βουλή  τους φακέλλους της υπόθεσης του ζεόλιθου , θα έστελναν στη δικαιοσύνη όπως είχαν ευθύνη και θα προχωρούσαν δίκαιες “κοινωνικά ωφέλιμες” λύσεις.

* Θα έλυναν το τεράστιο πρόβλημα της συγκοινωνίας της Σαμοθράκης. Κι ευτυχώς που  υπάρχει ο Μανούσης, για να μη βουλιάξουν και πνιγούν στην ανικανότητα τους.

Αυτά και άλλα πολλά χρεώνονται στους καρεκλοκένταυρους του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο.

Και κάτι τελευταίο. Στις 13-14 Νοεμβρίου 2017 έγινε στην Κομοτηνή το περιφερειακό κυβερνητικό συνέδριο Αν. Μακεδονίας-Θράκης . Γιατί δεν δημοσιοποιούν τι υποσχέθηκαν σ’ αυτό, τι ζήτησαν οι φορείς, τι υλοποίησαν ; Ένας χρόνος δεν τους φτάνει;

 

 Ουλιάνωφ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας