Αρχική » Προσβλητική θεωρεί ο κ. Δήμαρχος τη συνέντευξη της κ. Σταυράκη στον STATUS

Προσβλητική θεωρεί ο κ. Δήμαρχος τη συνέντευξη της κ. Σταυράκη στον STATUS

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Λάβαμε και βεβαίως δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου (υποθέτουμε) του Δήμου Σαμοθράκης που αναφέρεται στη χθεσινή συνέντευξη στον STATUS RADIO της κ. Δάφνης Σταυράκη, Ειδικής συνεργάτιδας του Αναπληρωτή Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας. Ωστόσο, ρητή διαβεβαίωση από τον ίδιο, ότι διεκδίκησε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Κέντρο Υγείας για το νησί και το Υπουργείο το αρνήθηκε, …δεν υπάρχει ούτε αυτή τη φορά. Πάντως διευκρινίσαμε ότι οι επεμβάσεις που προκρίθηκαν στο παλιό κτίριο, είναι εξαιρετικά αξιόλογες και πολύ ουσιαστικές σύμφωνα με τις πληροφορίες μας. Ελπίζουμε να κατανοήσουν οι πάντες, ότι δεν έχουμε διάθεση να αδικήσουμε ή να συκοφαντίσουμε κανέναν. Μεταξύ αυτών ΚΑΙ τον κ. Δήμαρχο! Ιδού το κείμενο:



14/11/2018

Συκοφαντικές και προσβλητικές για τα μέλη της αντιπροσωπείας (Βουλευτή κο Καΐσα, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Παπά, Δημοτικό Σύμβουλο κο Βογιατζή και βεβαίως τον Δήμαρχο), αλλά και για τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κο Βαρδαρό είναι οι δηλώσεις που έκανε η κα Δάφνη Σταυράκη στο ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2 στις 13/11/2018.

Το Κέντρο Υγείας της Σαμοθράκης αποτελεί τον τελευταίο χρόνο πεδίο άσκησης μικροπολιτικής και είναι απογοητευτικός ο τρόπος που η κα Σταυράκη δηλώνει τη συμμετοχή της σ’ αυτό.

Ως απάντηση παραπέμπουμε στις δηλώσεις του Γ.Γ. στον ίδιο σταθμό στις 04/06/2018 και στις 24/10/2018 (http://statusradio.gr/2018/10/k-y-samothrakis-xechaste-to-kainoyrgio-tha-ftiaxoyme-to-palio/) και δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα επιτρέψουμε σκοπιμότητες να ναυαγήσουν για άλλη μια φορά τη βελτίωση των υποδομών υγείας του νησιού, όπως έγινε στο παρελθόν, γεγονός για το οποίο κάποιοι πρέπει να απολογηθούν και όχι να εμφανίζονται ως τιμητές.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας