Αρχική » ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ας ενωθούμε για το καλό της Αλεξανδρούπολης, αν το θέλουμε, μπορούμε

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ας ενωθούμε για το καλό της Αλεξανδρούπολης, αν το θέλουμε, μπορούμε

από statusradio.gr
0 σχόλιο
Στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού μια ομάδα, μια παρέα πολιτών της Αλεξανδρούπολης με κοινό μας όραμα, μια άλλη πόλη, μια πόλη που θα εκμεταλλευτεί τα χαρίσματα της, δημιουργήσαμε ένα φορέα ο οποίος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαίου του ΄19 θα διεκδικούσε την ψήφο των συμπολιτών μας με όνομα ¨ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ¨ και σύνθημα μας ¨ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ¨. Κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι δημιουργήσαμε ένα blog  με το όνομα του φορέα μας, όπου αναρτήσαμε κάποιες από τις σκέψεις μας που θα έμπαιναν στο προεκλογικό μας πρόγραμμα και δεν είχαμε σκοπό να μείνουν εκεί, όπως κάνουν οι περισότεροι… Ζητήσαμε την βοήθεια τοπικών ηλεκτρονικών μέσων για την προβολή του blog και κατά συνέπεια και των θέσεων μας, μας βοήθησαν αρκετά. Ο φορέας μας αγκαλιάστηκε και φάνηκε να έχει θετική ανταπόκριση μεταξύ των πολιτών της Αλεξανδρούπολης και μάλιστα όσο είμασταν στον διαδικτυακό αέρα υπήρξαν και κάποιες συναντήσεις και η ¨παρέα¨ μας μεγάλωσε από 8, γίναμε 10. Είχαμε δηλώσει πως θα αποκαλύπταμε ποιοι είμαστε, μέσα στον Σεπτέμβριο. Μέσα στον Αύγουστο κάτι πήγε στραβά και αναγκαστήκαμε να κλείσουμε το blog, ενημερώνοντας τους σναγνώστες μας, πως οι ¨ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ¨ θα συνεχίσουν κανονικά το πρόγραμμα τους και σύντομα (ίσως όχι τον Σεπτέμβριο) θα αποκαλυφθούμε… Γιατί όπως τους λέγαμε ¨ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ¨…



Περνώντας ο καιρός βλέπαμε ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αλεξανδρούπολης συνεχώς αυξάνονται. Θεωρήσαμε λοιπόν χρησιμότερο να αναστείλλουμε τον φορέα μας, άλλωστε τίποτα δεν ήταν επίσημο και να συντάξουμε το παρόν κάλεσμα προς όλους τους υποψηφίους δημάρχους το οποίο λέει τα παρακάτω:
Η Αλεξανδρούπολη στο γεωγραφικό σημείο που βρίσκεται θα μπορούσε να είναι μια πόλη πρότυπο, μια πόλη κόσμημα, με πάρα πολλές δυνατότητες. Εμείς κάνουμε στην άκρη, θέτουμε τις προσωπικές μας φιλοδοξίες πολύ πιο κάτω από τις φιλοδοξίες μας για την πόλη μας, την Αλεξανδρούπολη μας. Καλούμε λοιπόν για το καλό τις πόλης μας να πράξουν το ίδιο και οι υπόλοιποι, όσοι διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο. ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ, συζητήστε, δείτε τα κοινά σας χαρακτηριστικά και τα θέλω σας για την Αλεξανδρούπολη, ΕΝΩΘΕΙΤΕ. Φυσικά δεν μιλάμε να γίνετε ένας ή δύο συνδυασμοί, αλλά ούτε και 8 ή 10, είναι υπερβολικά πολλοί για μια πόλη σαν την Αλεξανδρούπολη.
Ευχαριστούμε και ευελπιστούμε το κάλεσμα μας να εισακουστεί.
ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας