Αρχική » Οι δυο βάρκες του Στυλιανίδη

Οι δυο βάρκες του Στυλιανίδη

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Μεγάλες αγάπες εκδηλώνονται τελευταία (ή έτσι δείχνουν) μεταξύ του πρώην Υπουργού Ευρυπίδη Στυλιανίδη και του νυν Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου. Όπως έγραψαν το Σάββατο και τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», η μάχη του Χρήστου Μέτιου, έφερε πιο κοντά στο σύστημα Μητσοτάκη τον πρώην Υπουργό, ο οποίος στην αρχή δεν εμφανιζόταν και τόσο πρόθυμος να στηρίξει τον νυν Περιφερειάρχη. Όμως η αποφασιστικότητα της Πειραιώς στην στήριξη του Χρήστου Μέτιου που δεν άφησε από την αρχή κανένα περιθώριο υπαναχώρησης, ανάγκασε τον Ευρυπίδη Στυλιανίδη να δείξει την κομματική ευθυγράμμισή του, που αυτοχαράχτηκε με ακρίβεια … γεωμετρικού οργάνου! Έτσι από την Αθήνα, του ανέθεσαν ένα ρόλο τοποτηρητή σχεδόν, στην πορεία προς τον Μάιο, μην τύχει και λοξοδρομήσει κανείς άλλος, εκτός φυσικά από εκείνους που πήραν ήδη τον δρόμο για το αντάρτικο του … βουνού και του λόγγου! Για όσους δεν επιστρέψουν στο … στρατόπεδο, υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα, «αντιμετώπισης», η εφαρμογή του οποίου θα αρχίσει να παράγει αποτελέσματα για τους «θαρραλέους», αμέσως μετά την Κυριακή των εκλογών.

Την ίδια στιγμή, στο επιτελείο Τοψίδη, υπάρχουν πολλοί που θεωρούν τον Στυλιανίδη, μέλος του σκληρού πυρήνα. Ελπίζουν μάλιστα ότι θα συμβάλλει τα μέγιστα ακόμη και για την συγκέντρωση υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων. Μιλάμε για τέτοια διάσταση στις εκτιμήσεις. Όλοι όμως συμφωνούν ότι ο Ευρυπίδης, μάλλον πατά σε δύο βάρκες ασκώντας επικίνδυνο άθλημα!

Πάντως η ΝΔ επενδύει πολλά στην Περιφέρεια ΑΜΑΘ, εφόσον παραμείνει γαλάζια και φυσικά θα χάσει πολύ περισσότερα, αν υπάρξουν δυσάρεστες καταστάσεις με φόντο μια γαλάζια διακυβέρνηση. Ειδικά το τελευταίο, όσοι το υπολογίζουν με διαφορετικές προτεραιότητες, θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Άλλωστε μπορεί να φαίνεται ότι στο Μοσχάτο, υπάρχει ακόμη ανοχή στα γαλαζοαντάρτικα ψηφοδέλτια που ετοιμάζονται, αλλά αυτό το μόνο που επιτυγχάνει, είναι η εξάσκηση στα «μαθήματα θάρρους» που έκανε ο ένας από τους «Δέκα μικρούς Μήτσους» του Λαζόπουλου!

Αϊ χάσου μυρμηγκάκι …

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας