Αρχική » Δημόπουλος: “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;”

Δημόπουλος: “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;”

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Για τρίτη φορά εμφανίζεται στην Αλεξανδρούπολη σήμερα αύριο και μεθαύριο ο stand-up comedian Δημήτρης Δημόπουλος, παρουσιάζοντας τον νέο μονόλογό του με τίτλο «Καφρόκρεμα». Ο Δημήτρης Δημόπουλος που εμφανίζεται στο καφέ «Ταράτσα», στο υπόγειο δηλαδή της νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης, φιλοξενήθηκε σήμερα στο στούντιο του STATUS για να απαντήσει στο νεοελληνικό αγωνιώδες ερώτημα «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;» , αλλά και να αναρωτηθεί αντίστροφα, αν …ξέρουμε ποιοι είμαστε ως νεοέλληνες.

Ο Δημήτρης Δημόπουλος παρουσιάζει τον νέο σταντ-απ μονόλογό του με τίτλο «Καφρόκρεμα»!

Μετά το κλασικό πια Αντί Διδακτορικού και την άκρως πρωτότυπη Υπερπαραγωγή, ο Δημήτρης Δημόπουλος ανεβαίνει στη σκηνή με την Καφρόκρεμα. Ο γνωστός κωμικός παρουσιάζει τα πιο σκωπτικά και ανατρεπτικά ως τώρα κείμενά του, αντιμετωπίζοντας κάθε θέμα με αθώο ενθουσιασμό μα και ειρωνικό σκεπτικισμό ταυτόχρονα. Το αποτέλεσμα; Μια παράσταση που κινείται με την ίδια ευκολία από την καφρίλα των πιο κρυφών σκέψεων όλων μας, ως την αφρόκρεμα των πιο ευγενών προθέσεών μας, ένας σταντ-απ μονόλογος και του ύψους, και του βάθους!

Η Καφρόκρεμα καταφθάνει στην Αλεξανδρούπολη στην ολοκληρωμένη μορφή της, μετά τις σολντ-άουτ πρώτες παρουσιάσεις της στο Athens Comedy Festival και το Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης, για 2 μόνο παραστάσεις στις 2 και 3 Νοεμβρίου στο στέκι της κωμωδίας στην Βόρεια Ελλάδα στο Ταράτσα Book n Coffee

Καφρόκρεμα, σταντ-απ μονόλογος του Δημήτρη Δημόπουλου
Εισιτήριο 6,00€
Πληροφορίες, κρατήσεις: 2551081311 και 6977813066

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της Σκέπης Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Δημήτρης Δημόπουλος (ΣΚΠΙΔΔ).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας