Αρχική » Πέτροβιτς: Από “εγγυητής της ενότητας”, πρωταγωνιστής στη διάσπαση!

Πέτροβιτς: Από “εγγυητής της ενότητας”, πρωταγωνιστής στη διάσπαση!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Δεν πέρασε ένας μήνας, από την βαρύγδουπη δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, ότι θα παραμείνει « εγγυητής της ενότητας της παράταξης Παυλίδη»! Από χθες που δημοσιοποίησε το κείμενο με το οποίο γνωστοποιεί την απόφασή του να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΑΘ μαζί με άλλους τέσσερις (4) της ίδιας πολιτικής αναφοράς, (τρείς επίσημα και ένας εν αναμονή), ξεχάστηκε ο συχωρεμένος, πάει και η ενότητα, … έληξαν και οι «εγγυήσεις»! Ακόμα και στις ηλεκτρικές συσκευές, οι εγγυήσεις κρατάνε δύο χρόνια! Του Πέτροβιτς, έληξε σε ένα μήνα! (Εργοστάσιο να σου πετύχει…).

Έτσι από «εγγυητής της ενότητας», μέσα σε λίγες μέρες, αποφάσισε να γίνει «πρωταγωνιστής στην διάσπαση» του πολιτικού χώρου, στις ιδέες του οποίου, μέχρι πρότινος ορκιζόταν!

Μετά την ανακοίνωση της στήριξης της ΝΔ στην υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου, οι πέντε (ναι, ΚΑΙ οι πέντε) χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες της ΑΜΑΘ, … ΘΥΜΩΣΑΝ! Έτσι απουσίασαν επιδεικτικά από την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, από την οποία οι πολίτες περίμεναν να καταλήξει σε αποφάσεις για τα κρίσιμα θέματα που είχε στην ημερήσια διάταξή του. Επειδή, Θύμωσαν! Έκαναν …«κοπάνα» δηλαδή από την δουλειά τους, για την οποία μεταξύ των άλλων, φυσικά και πληρώνονται! Όπως έκανε καταλήψεις ή αποχές ο Πρόεδρος του 15μελούς Τσίπρας, επειδή ήταν χαλασμένες οι βρύσες στα WC. Ή αλλιώς… «θύμωσε ο Αλή και …»

Σε ποιόν έκαναν κακό με την αποχή τους άραγε; Στον Μητσοτάκη και στον Αυγενάκη που δεν τους προτίμησαν για υποψήφιους Περιφερειάρχες ή στους πολίτες της ΑΜΑΘ που περίμεναν από αυτούς να προωθήσουν τα θέματα που τους απασχολούν, βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής τους; (λέμε τώρα).

Ειδικά ο Δημήτρης Πέτροβιτς, μας άφησε ένα ακόμη μνημείο στις γραπτές (αυτή τη φορά) δηλώσεις του! Γράφει στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του: «Πλέον δεν μένουμε θεατές και αδρανείς, περιμένοντας…»!!! Τι εννοεί ο ποιητής – Αντιπεριφειάρχης Έβρου; Ποιος είναι ο θεατής; Ο εν ενεργεία Αντιπεριφερειάρχης Έβρου;

Ο ίδιος δεν είναι μεγαλοστέλεχος του διοικητικού οργάνου της Περιφέρειας; Δεν είναι τμήμα του διοικητικού συστήματος;

Σκέφτεται μήπως να παραιτηθεί από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, όπως προφανώς και ο κ. Ζαγναφέρης που κατέχει την ίδια θέση στην Ξάνθη; Ή μήπως θα παραμείνει «αδρανής» και θα απέχει μέχρι τον Μαΐο από τα Περιφερειακά Συμβούλια, … «περιμένοντας»;

Θα ακούσουμε άραγε κι άλλα παρόμοια;

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας