Αρχική » Ο αποφασισμένος υποψήφιος Περιφερειάρχης Τοψίδης! Και ένας λαγός που λέγεται Ζαγναφέρης;

Ο αποφασισμένος υποψήφιος Περιφερειάρχης Τοψίδης! Και ένας λαγός που λέγεται Ζαγναφέρης;

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Την ώρα που οι συσκέψεις στο Μοσχάτο είναι απανωτές σχεδόν, ειδικά για την Περιφέρεια ΑΜΑΘ, αποφασισμένος να διεκδικήσει την θέση του Περιφερειάρχη ΑΜΑΘ, δηλώνει τις τελευταίες μέρες, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης. Μόνο που οι δηλώσεις αυτές, δεν γίνονται επίσημα και δημόσια ακόμη, αφού, απ’ ότι φαίνεται, ο Τάκης (Χριστόδουλος είπαμε), κάτι περιμένει.



Το απόγευμα του Σαββάτου, συναντήθηκε με παρέα γνωστών του, θαμώνων σε … κατάστημα εστίασης, όπου μεταξύ αστείου και σοβαρού, …αυτοσυστήθηκε ως Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΑΘ. Κάποιος μάλιστα εκ των παρισταμένων, δεν είναι σίγουρος πως άκουσε να χρησιμοποιεί, τον προσδιορισμό «Υποψήφιος»! Τέτοια αυτοπεποίθηση δηλαδή!

Δηλώνει ότι θα είναι υποψήφιος, είτε έχει τις «ευλογίες» της ΝΔ, είτε όχι. Αλλά δεν το εκστομίζει επίσημα! Δεν ακολουθεί δηλαδή την τακτική του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, που την προηγούμενη εβδομάδα, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του επίσημα, «ακομμάτιστα και ακηδεμόνευτα», όπως είπε χαρακτηριστικά!

Πάντως όσοι γνωρίζουν την πολύ καλή σχέση που έχουν ο Τοψίδης με τον Ζαγναφέρη, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης να λειτουργεί, ως επιπλέον πιεστικός «αντάρτης» στη ΝΔ, ως «λαγός» του Τοψίδη, ή ως «δεκανίκι» του ίδιου, λόγω «Κλεισθένη», μετεκλογικά. Εκτός και αν η ανακοίνωση της Υποψηφιότητας Τοψίδη, με την ενδεχόμενη στήριξη της ΝΔ, δημιουργήσει «ξαφνικά» προϋποθέσεις συμπόρευσης μεταξύ των δύο!!!

Και που είστε ακόμη! Αντάρτες, λαγοί και δεκανίκια, γιατί ο Μάιος μας έρχεται με βήμα ταχύ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας