Αρχική » Κωδικοποιημένα χαιρετίσματα σε “κορυφαίο” φιλαράκι! (Μην ξεκατινιαστούμε και τελείως)

Κωδικοποιημένα χαιρετίσματα σε “κορυφαίο” φιλαράκι! (Μην ξεκατινιαστούμε και τελείως)

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Βρε «κορυφαίο» φιλαράκι … τι σ’ έπιασε; Ποια χοντρόμυγα σε τσίμπησε και εδώ και λίγους μήνες έπαθες παράκρουση;

Αφού προσπέρασα όπως πρόσεξες τις αναφορές σου, στην επί 3 πολλαπλασιασμένη «επιδοτούμενη» (νομιμότατη μεν, αλλά εντέχνως μη αναφερόμενη) …αυτοπεποίθησή μου, τώρα σπεύδεις  να με διορθώσεις αν ο αγαπημένος σου Πρόεδρος παρέστη στην ομιλία του μεγάλου Προέδρου στην Θεσσαλονίκη! Τι έγινε, σου κλάφτηκε και ως πρόθυμος δημοσίευσες τις φωτογραφίες που σου έστειλε από όλα τα περίπτερα που επισκέφτηκε; Βέβαια φωτογραφία από την αίθουσα της ομιλίας δεν σου έστειλε αλλά μην αγχώνεσαι! Εντάξει πειστήκαμε! ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ! Τώρα ΤΙ έκανε εκεί, που είναι και το σημαντικότερο όπως θα συμφωνείς, αφού δεν τον πήρε κανείς χαμπάρι, είναι άλλο θέμα, που θα δούμε προσεχώς όταν επανέλθουμε.



Πάντως εσύ την δουλειά σου την έκανες!  Αφού μέχρι πίσω από ποιόν καθότανε μας είπες! Σάμπως τι άλλο να κάνεις ο πρόθυμος; Εδώ μας είπες ΠΟΥ ήταν διακοπές, με ΠΟΙΟΝ ήταν διακοπές, ΠΟΣΟ έκατσε στις διακοπές, ποια συγγενική σχέση έχει με τον κυρ Νικήτα, … μόνο ποιον έχει μπατζανάκη δεν μας είπες! Τόσες λεπτομέρειες δεν ξέρω ούτε εγώ για τον Λαμπάκη, που υποτίθεται ότι είναι κολλητός μου και τον υποστηρίζω με νύχια και με δόντια, γιατί μου τα στάζει χοντρά! Έτσι δεν διαδίδεις, όπου βέβαια σε παίρνει; Αλλά εμένα φωτογραφίες προς δημοσίευση και τόσο λεπτομερείς πληροφορίες, δεν μου στέλνει ο άτιμος! Μου δημιούργησες «κορυφαίες» ανησυχίες και τραγικές ανεπάρκειες! Πάντως μπράβο, γιατί φαντάζομαι ότι ο Πρόεδρος που σε εμπιστεύεται και φημίζεται για την απαρέγκλιτη τήρηση των υποσχέσεων και των υποχρεώσεών του, θα νιώθει σήμερα ικανοποιημένος και ασφαλής μαζί σου! Αν καμιά μέρα τον δεις να αμφιταλαντεύεται, να τον στείλεις σ’ εμένα! Θα του πω «ψέματα» για να σε υποστηρίξω!

Α, «κορυφαίε»! Και κάτι ακόμη! Εκείνη την, … άρες μάρες, διαφήμιση, που έχεις στην … κορυφή, ε, βγάλτην. Τέλειωσε το καλοκαίρι, έκλεισε το μπητσόμπαρο! Τώρα για χειμώνα, διαφήμισε κανένα …δικηγορικό γραφείο!

ΥΓ 1: Συνέχεια με απαντήσεις και επαναφορά με επιπλέον σχόλια θα δοθεί, μόνο στις πιθανές σοβαρές και «κορυφαίες» σου παρεμβάσεις! Οι αστείες, θα αξιοποιηθούν μόνο κατά τον ελεύθερο χρόνο μου, για ψυχαγωγία.

ΥΓ 2: Και συγνώμη για την καθυστέρηση στην ανταπόκριση, αλλά τώρα μόλις το αντιλήφθηκα το σχολιάκι σου! Βλέπεις, απώλεσα εδώ και μήνες τον τίτλο του «κορυφαίου», που τα έπιανε όλα αμέσως! Δεν είμαι σαν κι εσένα που τον διατηρείς διαχρονικά…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας