Αρχική » Η ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ στη Διεθνής Έκθεση Τροφίμων & Ποτών SIAL PARIS 2018

Η ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ στη Διεθνής Έκθεση Τροφίμων & Ποτών SIAL PARIS 2018

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Η Εβροφάρμα είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, με ό, τι σημαίνει αυτό σε φιλοσοφία, νοοτροπία και αξίες.

Μια κτηνοτροφική οικογένεια που ανέπτυξε την δραστηριότητα της με κυρίαρχη σκέψη τον άνθρωπο. Τον άνθρωπο-καταναλωτή που έχει δικαίωμα σε προϊόντα αντάξια των δικών του υψηλών απαιτήσεων.

Με αυτήν την ασυμβίβαστη αρχή η ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ κατόρθωσε να εξελιχθεί σε μια μεγάλη, αλλά ταυτόχρονα νοικοκυρεμένη γαλακτοβιομηχανία. Με σημαντική παρουσία τόσο στην ελληνική όσο και στην διεθνή αγορά.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Χρήστο Παπαζιλάκη μας ενημέρωσε πως η Εβροφάρμα και επίσημα θα συμμετέχει στην SIAL Paris 2018.

 

Τι είναι η SIAL Paris:

Η συγκεκριμένη έκθεση λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια & αποτελεί θεσμό στη βιομηχανία των τροφίμων & ποτών, αφού έχει ήδη συμπληρώσει 50 & πλέον χρόνια λειτουργίας. Με πραγματικά αξιοσημείωτα νούμερα αφού ο αριθμός των εκθετών το 2016, ξεπέρασε τους 7,000 ενώ οι επισκέπτες ανήλθαν στους 155,700…

Στην έκθεση αυτή παρουσιάστηκαν περισσότερα από 1,750 νέα είδη, ενώ δόθηκαν 15 βραβεία στα πιο «πρωτοποριακά προϊόντα» με τον αριθμό των υποψηφιοτήτων να ανέρχεται στους 2,189!

Με την παρουσία τους στη SIAL Paris οι επιχειρηματίες στοχεύουν όχι μόνο να βελτιώσουν το προφίλ της επιχείρησής τους σε διεθνές επίπεδο ανταλλάσσοντας πληροφορίες και ανακαλύπτοντας τις τελευταίες τάσεις της αγοράς, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούν να επωφεληθούν άμεσα και αποτελεσματικά με το να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές των προσφερόμενων υπηρεσιών τους.

Ένα τολμηρό εγχείρημα, που πέτυχε, που διαφαίνεται από την αναμενόμενη επιτυχία της SIAL Paris 2018,που θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως 25 Οκτωβρίου στο Paris Nord Villepinte. Αυτό η διεθνής έκθεση που πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια έχει γίνει ο ιδανικός τόπος συνάντησης για ολόκληρη τη βιομηχανία μεταποίησης τροφίμων, διότι εδώ εξελίσσεται η διατροφή του σήμερα και σχεδιάζεται η διατροφή του αύριο.

Παρίσι



“Όλη η βιομηχανία τροφίμων, τον Οκτώβριο του 2018 θα έχει το βλέμμα στραμμένο στο Παρίσι “, λέει ο Nicolas Trentesaux, Διευθυντής του δικτύου SIAL.”Ας μη ξεχνάμε”, συνεχίζει, “ ότι η βιομηχανία τροφίμων είναι μια από τις πιο δυναμικές βιομηχανίες στις περισσότερες χώρες της ομάδας των G20! Η συμμετοχή στη SIAL Paris είναι για ανακαλύψει κανείς νέες αναπτυξιακές ευκαιρίες και νέες τάσεις και κυρίως για να επωφεληθεί από ένα εξαιρετικό εφαλτήριο κάνοντας μια εξαιρετική αρχή στην επίτευξη των στόχων της βιομηχανίας τροφίμων.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας