Αρχική » Επίσκεψη της Πρέσβειρας της Αυστραλίας στην Ελλάδα, κας Kate Logan στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Επίσκεψη της Πρέσβειρας της Αυστραλίας στην Ελλάδα, κας Kate Logan στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Την Πρέσβειρα της Αυστραλίας στην Ελλάδα, κα Kate Logan υποδέχτηκε σήμερα Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης.



Κατά τη διάρκεια της εποικοδομητικής συνάντησης ο κ. Λαμπάκης ενημέρωσε την πρέσβειρα για τη στρατηγικής σημασίας θέση της Αλεξανδρούπολης στον γεωπολιτικό και ενεργειακό χάρτη παρουσιάζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής. Αναφέρθηκε στα μεγάλα πρότζεκτ που αφορούν την Αλεξανδρούπολη και την ευρύτερη περιοχή, όπως  την εγκατάσταση εξέδρας υγροποιημένου αερίου LNG, την παρουσία των αγωγών φυσικού αερίου που διαπερνούν την περιοχή μας, τη γεωθερμία, το επενδυτικό σχέδιο που αφορά στη δημιουργία θερμοκηπίων υδροπονικής καλλιέργειας καθώς και στην πορεία των διαδικασιών αξιοποίησης του λιμένος Αλεξανδρούπολης.

Παρουσίασε επίσης, το γεωμορφολογικό περιβάλλον και τις υποδομές της περιοχής που την καθιστούν ελκυστικό ποιοτικό τουριστικό προορισμό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, τονίζοντας παράλληλα ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια και είναι ανοιχτός σε νέες προτάσεις και συνεργασίες.

Η κυρία Logan εξέφρασε την ευχαρίστησή της που βρίσκεται στην πόλη μας ως Πρέσβειρα της Αυστραλίας και δήλωσε αισιόδοξη για τη δημιουργία και ενίσχυση νέων σχέσεων συνεργασίας με γνώμονα την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας