Αρχική » Δύσκολοι “σταυροί” για Αντιπεριφερειάρχες! Η περίπτωση του Χ. Μέτιου

Δύσκολοι “σταυροί” για Αντιπεριφερειάρχες! Η περίπτωση του Χ. Μέτιου

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Αυτός ο «Κλεισθένης», προκάλεσε μεγάλη φασαρία τελικά. Το γεγονός ότι υποχρεώνει κάθε έναν υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο, να κουβαλήσει τον … σταυρό του στην παράταξη και δεν υπάρχουν πλέον υποψήφιοι (ούτε καν) χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες, φέρνει σε δύσκολη θέση κάθε έναν από αυτούς που ουσιαστικά «διορίστηκαν» στις σημερινές ζεστές θεσούλες τους. Έτσι οι σημερινοί χωρικοί (κυρίως) Αντιπεριφερειάρχες, που πρέπει να αποδείξουν ότι δικαίως επιλέχτηκαν και απολαμβάνουν και σήμερα ακόμη την εμπιστοσύνη των πολιτών, πρέπει να μπουν και αυτοί, στον αγώνα της διεκδίκησης του σταυρού. Δύσκολο πράγμα και σχεδόν …υποτιμητικό για τις αφεντιές τους, που δεν έχουν συνηθίσει σε τέτοια.

Θα προτιμούσαν λοιπόν τον ρόλο του ηγήτορα της παράταξης και να τρέχουν άλλοι για την διεκδίκηση του σταυρού, για λογαριασμό τους. Γιατί αν δεν βγουν πρώτοι στο …χωριό τους, όπως θα ήταν αναμενόμενο και εμφανιστούν τρίτοι ή τέταρτοι, το ρεζιλίκι θα είναι μεγάλο, αφού κάθε χωρικός Αντιπεριφερειάρχης είχε δικαιωματικά, καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας, μεγαλύτερη προβολή και πολύ περισσότερα … εκλογικά εργαλεία στα χέρια του, από οποιονδήποτε άλλον «regular» Περιφερειακό Σύμβουλο.

Έτσι δικαιολογούνται οι συχνές φωνές διαμαρτυρίας ακόμη και αποστασιοποιήσεις στην παράταξη του Χρήστου Μέτιου. Πρέπει να κάνουν όση περισσότερη φασαρία γίνεται, για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να ενισχύσουν το ηγετικό προφίλ τους, καλλιεργώντας μια εν δυνάμει υποψηφιότητα Περιφερειάρχη. Ουσιαστικά δεν τα έχουν με τον Μέτιο, αλλά με τον «Κλεισθένη» τον ίδιο, που τους χάλασε την ησυχία και τα κεκτημένα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας