Αρχική » Ύδρα: Οι 34 ώρες χωρίς ρεύμα, που αναστάτωσαν τον κόσμο! Στη Σαμοθράκη όμως…συνηθίσαμε!

Ύδρα: Οι 34 ώρες χωρίς ρεύμα, που αναστάτωσαν τον κόσμο! Στη Σαμοθράκη όμως…συνηθίσαμε!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

34 ώρες διήρκεσε η διακοπή ηλεκτροδότησης στο νησί της Ύδρας απέναντι από την Αθήνα προ δεκαπενθήμερου! Πολλοί τουρίστες αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν εσπευσμένα, ενώ πάνω από το 30 % των επισκεπτών του νησιού ακύρωσαν τις κρατήσεις τους στα ξενοδοχεία. Χαμός στα αθηναϊκά ΜΜΕ, σίριαλ τα ρεπορτάζ στις τηλεοράσεις επί σειρά ημερών, δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων και απολογίες από τα στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ… Ήταν οι 34 ώρες της Ύδρας που συντάραξαν τον… κόσμο!

Αντιστοίχως, οι συχνότατες διακοπές στη Σαμοθράκη προκαλούν το πολύ μια (1) «οργισμένη» (ας πούμε) επιστολή του Δημάρχου, που φεύγει με ΕΛΤΑ από τη Σαμοθράκη για τα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ στην Αλεξανδρούπολη και δεν ανοίγει όχι ρουθούνι, αλλά ούτε στόμα διαμαρτυρίας.

Είναι συνηθισμένοι οι Σαμοθρακίτες; Αυτά… δικαιούνται και να είναι ευχαριστημένοι; Είναι συνηθισμένοι και οι τουρίστες; Είναι χαμηλότερου ενδιαφέροντος οι τουρίστες της Σαμοθράκης για την κυβέρνηση; Είναι μακριά η Σαμοθράκη από την Αθήνα και δεν την προτιμούν οι πρωτευουσιάνοι για διακοπές, οπότε…δε βαριέσαι; Είναι στραβός ο γιαλός; Ή μήπως απλώς στραβά αρμενίζουμε;

Αλλά αφού σήμερα έχουμε ρεύμα, δε πειράζει! Άντε και καλό χειμώνα τώρα…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας