Αρχική » Σενάρια Σαμοθρακίτικης «φαντασίας» ( ; )

Σενάρια Σαμοθρακίτικης «φαντασίας» ( ; )

από statusradio.gr
1 σχόλιο
  1. Τα σκουπίδια στο καράβι μυρίζουν.

Βαθμός αξιοπιστίας:10

  1. Τα σκουπίδια στο καράβι ΔΕΝ μυρίζουν.




Βαθμός αξιοπιστίας (συναχωμένου):10

  1. Είναι νόμιμο και μια χαρά να ταξιδεύουν άνθρωποι και σκουπίδια ταυτόχρονα. Σιγά τώρα που μου γίνατε όλοι κυριλέ και «μη μου άπτου».

Βαθμός αξιοπιστίας: 3

  1. Το μόνο που νοιάζει τον Μανούση που τόσα χρόνια «μας πίνει το αίμα», είναι να κερδίζει χρήματα.

Βαθμός αξιοπιστίας:5

  1. Σε όλα τα νησιά που δεν έχουν τοπική διαλογή απορριμμάτων, το Υπουργείο επιδοτεί την μεταφορά τους με ειδικά δρομολόγια των πλοίων της γραμμής.

Βαθμός αξιοπιστίας: 8

  1. Ο Δήμαρχος ούτε καν επικοινώνησε με το Υπουργείο για να το ενεργοποιήσει γιατί άκουσε τον Παπά (όχι τον παπά Μαθιό, …τον κανονικό!), που έλεγε «σιγά μην ρίξουμε τα μούτρα μας εμείς στο Υπουργείο, για να βγάλει κι άλλα λεφτά ο Μανούσης»!

Βαθμός αξιοπιστίας: Μπόλικος

  1. Ο Παπάς, δήλωσε ΞΑΝΑ, ότι «όποτε θέλει, φέρνει στο νησί όσα καράβια θέλει, αλλά τώρα …δεν έχει λεφτά!»

Βαθμός αξιοπιστίας:0 (Μια φορά λέγονται τέτοιες μπαρούφες!)

  1. Τα καράβια της SAOS φεύγουν «γι’ άλλες πολιτείες».

Βαθμός αξιοπιστίας: Όχι θα κάτσουν να σκάσουν!

  1. Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης που κάλεσαν και τον Μανούση, του την είχαν στημένη! Έστειλαν (την ώρα που συνεδρίαζε το Δ.Σ.) τον οδηγό των κοντέινερ στα γραφεία της SAOS για να εκδώσει εισιτήρια και είχαν συνεννοηθεί με την αστυνομία, σε περίπτωση άρνησης να συλλάβουν με την διαδικασία του αυτόφωρου τον Μανούση, μέσα στην αίθουσα του Δ.Σ., για να τον κάνουν ρεζίλι και να του σπάσουν τα νεύρα.

Βαθμός αξιοπιστίας: Το τερματίσανε

  1. Αυτό με το οποίο ραντίζανε την Τρίτη, τα σκουπίδια στις γειτονιές, δεν ήταν αγιασμός που περίσσεψε από τα σχολεία, αλλά ασβέστης, για να είναι τα σκουπιδόβουνα, …«όμορφα και καθαρά».

Βαθμός αξιοπιστίας:10

  1. Έπεσε η ιδέα, να υποχρεωθούν όσοι τουρίστες είναι ακόμη στο νησί, φεύγοντας, να πάρουν μαζί τους και από δυο σακούλες σκουπίδια! Τι θα κάνει ο Μανούσης; Θα τους πει όχι;

Βαθμός αξιοπιστίας: Μμμμ …βρε λες;

  1. Διοργάνωση μαζικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας όλων των Σαμοθρακιτών έξω από το (τέλος πάντων) Δημαρχείο, την ερχόμενη Κυριακή, με πανό: «Φτάνει πια το κοροϊδιλίκι», «Αφήστε τα μίση και πιάστε το … νησί», «Δεν μας ενδιαφέρουν άλλο οι ηλίθιες κόντρες σας», «Εσείς είστε για γέλια, αλλά εμείς για κλάματα», «Επιτέλους τέλο(υ)ς», «Ξαναφέρτε τον Χανό! …Να, έτσι!», «Πέστε τον αμπεΚαμένο να φέρει στρατιωτικά μεταγωγικά και αεροπλάνα να μας πάρει τα σκουπίδια», «Όλοι οι άλλοι στο νησί και ο Βίτσας στο σκαμνί» …

Βαθμός αξιοπιστίας: Αφήστε! Δεν παίζει!

 

Υ.Γ.: Να μην ξεχάσω! Η κλίμακα του βαθμού αξιοπιστίας, είναι από το 0 έως το 100.

Όπως αντιλαμβάνεσαι αγαπητέ μου αναγνώστη, εμείς το πήραμε στην πλάκα! Είναι όμως στο κλίμα της εποχής! Αφού Δήμος, Περιφέρεια, Αντιπεριφέρεια, Βουλευτές, Υπηρεσίες και Υπουργεία, … κι αυτοί, ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ!    Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!!!!!

 

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Κώστας Μ. 14/09/2018 • 13:08 - 13:08

Ωραία, μπράβο κύριε Αποστολίδη, ωραίο κέρασμα για την γιορτή σας προς την Σαμοθράκη. Συγχαρητήρια… Ντροπή σας, δήθεν με χιούμορ… Αλλά έτσι αντιμετωπίζετε εσείς ή Αλεξανδρουπολίτες την Σαμοθράκη…

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας