Αρχική » Ο κύβος του Τοψίδη… ερρίφθη!

Ο κύβος του Τοψίδη… ερρίφθη!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΑΘ λοιπόν ο Χριστόδουλος Τοψίδης και το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση Μητσοτάκη στη ΔΕΘ ή το πολύ λίγες μέρες μετά, ειδικά για την περίπτωση της ΑΜΑΘ. Επίσημη ανακοίνωση ακόμη δεν υπάρχει βέβαια από πουθενά, αλλά η απόφαση από τον ήδη «Περιφερειάρχη» των Επιμελητηρίων, ελήφθη και ο κύβος επίσης… ερρίφθη! Ο Χ. Τοψίδης δηλαδή το αποφάσισε και η ΝΔ, θα προσφέρει το στήριγμά της.



Τώρα βέβαια υπάρχει μια εκκρεμότητα με τον εν ενεργεία Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, που είχε τις «ευλογίες» της ΝΔ, αλλά όλοι θα «βολευτούν», ειδικά αν υπάρξει στις επερχόμενες εκλογές μια ηχηρή απόσυρση στην περιοχή της Ροδόπης. Πάντως κύκλοι που πρόσκεινται στον Τοψίδη και ξεκίνησαν ήδη να υποστηρίζουν με πάθος την υποψηφιότητα του, λένε ότι εξασφαλίστηκε η στήριξη ή η συμμετοχή ισχυρών επιχειρηματικών παραγόντων της Περιφέρειας, αφού είναι τα νερά που κολυμπάει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου. Μάλιστα μιλούν για επιχειρηματίες που «εκπροσωπούν» το 40% του Α.Ε.Π. της Περιφέρειας ΑΜΑΘ!

Όμως στη ΝΔ, αυτό τον καιρό, συζητούν παράλληλα και κάτι ακόμη που είναι δυνατόν να προκαλέσει και λίγες ήπιες αναταράξεις στην Περιφέρειά μας. Πιθανολογείται ότι μπορεί να επέλθει συμφωνία κοινής στήριξης με τη Φώφη Γεννηματά σε 5 τουλάχιστον από τις 13 Περιφέρειες της χώρας. Αυτές είναι της Κρήτης, της Δυτικής Ελλάδας, του Βορείου Αιγαίου, των Ιονίων νήσων ΚΑΙ της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης! Σ’ αυτή την περίπτωση, θα μείνει μόνον η απόφαση που ελήφθη έτσι κι αλλιώς.. και όσο για τον γαλαζοπράσινο «κύβο» που ίσως λέγεται Γιώργος, μπορεί να μείνει μόνος του αν αρχίσει τις κόνξες…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας