Αρχική » Ο Ιορδάνης, κρατάει μόνο το «Ε» της Περιφέρειας! Ο Πέτροβιτς;

Ο Ιορδάνης, κρατάει μόνο το «Ε» της Περιφέρειας! Ο Πέτροβιτς;

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Δεν θα είναι τελικά υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΑΘ με την χρισμοστήριξη (sic!) του ΚΙΝΑΛ, ο Ξανθιώτης δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Μπήκε η καρδιά στη θέση της ορισμένων Γιώργηδων, που το αποφάσισαν, αλλά δεν το λένε ακόμη πουθενά, …να διεκδικήσουν την ίδια θέση! Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος από την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου αναλαμβάνει την πρωινή ενημερωτική ζώνη του Ιβανικού τηλεοπτικού «Ε», μαζί με τον Γιάννη Σαραντάκο, στενό συνεργάτη του στο παλιό και κραταιό MEGA! Άρα παραμένει στις δημοσιογραφικές επάλξεις και αφήνει τα δύσκολα νερά της πολιτικής, στα οποία ωστόσο μέχρι πρόσφατα σκεφτόταν σοβαρά να κολυμπήσει!



Μένει να δούμε, αν θα ακολουθήσει αντίστροφη πορεία, (από την πολιτική ξανά στη δημοσιογραφία δηλαδή), ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Δημήτρης Πέτροβιτς αρέσκεται ιδιαίτερα σε αμείλικτα δημοσιογραφικά ερωτήματα του τύπου, «Τι σκέφτεστε κύριε Αντιπεριφερειάρχη να κάνετε στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές;». Πρόσφατα έδωσε ως απάντηση, το απόλυτο ΤΙΠΟΤΕ: «Θέτω τον εαυτό μου, στη διάθεση των πολιτικών εξελίξεων του τόπου μου»!!! Με άλλα λόγια, ότι κάτσει ή ότι να ‘ναι ή όπου κάτσει! Τι δεν καταλαβαίνετε δηλαδή; Το λέει ο άνθρωπος καθαρά. Περιμένω τις προτάσεις σας, υποψήφιοι … Δήμαρχοι της Αλεξανδρούπολης! Πάω όπου να ‘ναι! Αρκεί να δεχθώ πρόταση.

Γιατί το ενδεχόμενο να είναι ο ίδιος Υποψήφιος Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης, είναι πιο απίθανο, από το να ΜΗΝ παραιτηθεί τις επόμενες ημέρες από Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, ο Γιάννης Ζαμπούκης!     

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας