Αρχική » Απορριμματοφόρο χωρίς: Πινακίδες, εκτελωνισμό, άδεια, ασφάλεια… 8 χρόνια!!!

Απορριμματοφόρο χωρίς: Πινακίδες, εκτελωνισμό, άδεια, ασφάλεια… 8 χρόνια!!!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Κι όμως, είναι δυνατόν να συμβαίνει! Το περιστατικό κατεγράφη σήμερα (Πέμπτη) το πρωί στον κόμβο Τυχερού, όταν όχημα της τροχαίας, σταμάτησε για τακτικό έλεγχο, απορριμματοφόρο του Δήμου Σουφλίου, που κυκλοφορούσε … χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας! Τα στελέχη της Τροχαίας, θεώρησαν ότι οι πινακίδες του μεγάλου οχήματος, είχαν πέσει …κατά την διαδρομή! Η πραγματικότητα όμως που προέκυψε από τον ενδελεχή έλεγχο, ήταν απίστευτα διαφορετική! Ο Δήμος Σουφλίου, δεν είχε βγάλει ποτέ πινακίδες κυκλοφορίας για το συγκεκριμένο απορριμματοφόρο! Δεν εκτελωνίστηκε ποτέ, δεν είχε άδεια κυκλοφορίας, και φυσικά ούτε ασφάλεια και πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας! Ο δε οδηγός, δεν είχε το σύνολο των νομιμοποιητικών εγγράφων για να οδηγεί ένα τέτοιο αυτοκίνητο, αφού η Τροχαία του επέβαλε προσωπικά, πρόστιμο περίπου 2.700 ευρώ!





Το ακόμη εξωφρενικότερο όμως είναι ότι το απορριμματοφόρο αυτό κυκλοφορούσε στους δρόμους του Δήμου Σουφλίου, χωρίς πινακίδες, άδεια και ασφάλεια, επί 8 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Το αποτέλεσμα της σημερινής αποκάλυψης για τον Δήμο Σουφλίου, λογιστικά τουλάχιστον, κοστίζει: 14.000 € πρόστιμο στον Δήμο, 2.700 € στον οδηγό, και … 72.000 € πρόστιμο από το Τελωνείο της Αλεξανδρούπολης στον Δήμο, καθώς και δέσμευση του οχήματος, για την αποφυγή του εκτελωνισμού, εδώ και τουλάχιστον 8 χρόνια! Το απορριμματοφόρο οδηγήθηκε ήδη στις εγκαταστάσεις του Τελωνείου Αλεξανδρούπολης όπου και θα φυλάσσεται δεσμευμένο, απ’ όπου και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε. Προφανώς θα παραμείνει δεσμευμένο, μέχρι να σαπίσει τελείως από την αλμύρα του λιμανιού, αφού το κόστος των προστίμων που το βαρύνουν πλέον, ξεπερνούν κατά τέσσερις τουλάχιστον φορές  την αξία του!

Στην προσπάθειά μας να πάρουμε επίσημη ενημέρωση από τον Δήμο Σουφλίου, επικοινωνήσαμε με τον Δήμαρχο Βαγγέλη Πουλιλιό, ο οποίος μας δήλωσε στις 9:30, δηλαδή μισή ώρα μετά τον έλεγχο της τροχαίας, ότι δεν γνωρίζει τίποτε, αλλά δεσμεύτηκε να ενημερωθεί και να μας καλέσει αμέσως. Όσο τηλεφώνησε εσάς, άλλο τόσο και εμάς!

Ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Παναγιώτης Καλακίκος, συνταξιούχος αστυνομικός μάλιστα, μας είπε ότι για το συγκεκριμένο απορριμματοφόρο αλλά και για άλλα οχήματα του Δήμου που βρίσκονται σε κυκλοφορία, έχει καταθέσει επανειλημμένα αναφορές στο Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς να λάβει ποτέ, ακριβείς και συγκεκριμένες απαντήσεις εδώ και 8 χρόνια!

cof

Τον Δήμαρχο του Σουφλίου τον αγαπάμε ιδιαίτερα, για την εργατικότητά του και για το γεγονός ότι είναι πολύ πρακτικός και καθημερινός άνθρωπος! Όμως ακόμη κι αν η …  «επιπολαιότητα του εφήβου», δικαιολογείται στην πρακτική λειτουργία ενός Δημάρχου, γιατί παράγει ρομαντικά και συναρπαστικά αποτελέσματα, … μετά από 8 χρόνια επιπολαιότητας, ακόμη και οι έφηβοι … μεγαλώνουν και σοβαρεύονται!

Η αλήθεια είναι ότι η Τροχαία Αλεξανδρούπολης, επιδεικνύει τελευταία ΜΗΔΕΝΙΚΗ ανοχή σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ και πολύ καλά κάνει! Δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί της! Πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι ότι ακόμη κι  αν είσαι «παπάς», με την αράδα σου θα πας! ΚΑΝΟΝΙΚΑ.-

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας