Αρχική » Αλεξανδρούπολη: Μια επίσκεψη και… δυο συνέδρια

Αλεξανδρούπολη: Μια επίσκεψη και… δυο συνέδρια

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Κινητικότητα που αναδεικνύει την γεωπολιτική και «συνεδριακή» αξία της Αλεξανδρούπολης θα εμφανισθεί τις προσεχείς εβδομάδες στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Κινητικότητα που θα παράξει  ουσία και μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις και αποδέκτες .

Χρονολογικά η έναρξη θα γίνει με το συνέδριο που θα υλοποιήσει η Ειδική Συνοδική Επιτροπή  Ειδικών Ποιμαντικών Υποθέσεων και Καταστάσεων  της Εκκλησίας της Ελλάδος στο διάστημα  28-30  Σεπτεμβρίου 2018. Αντικείμενο του συνεδρίου θα είναι οι «Γυναίκες στη σκιά της ΒΙΑΣ η ποιμαντική ευθύνη και η οπτική των θρησκειών».

Το τεράστιο ενδιαφέρον εστιάζεται στο γεγονός ότι παρόντες θα είναι οι τοποτηρητές των Μουφτειών  της Θράκης, στη πρώτη και σοβαρή δημόσια παρουσία τους και μάλιστα δίπλα σε Χριστιανούς Μητροπολίτες.

Η συνέχεια θα είναι εξαιρετικά σπουδαία για την Αλεξανδρούπολη. Στις αρχές Οκτωβρίου θα την επισκεφθεί υψηλός παράγοντας που ασκεί τεράστια επιρροή στα γεωπολιτικά δρώμενα της περιοχής.

Τέλος, το τρίτο δεκαήμερο  του Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί συνέδριο με θέμα το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ως κόμβου συνδυασμένων μεταφορών και ενεργειακού κέντρου. Συνδιοργανωτές  ο ΟΛΑ, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, το ΔΠΘ και η ΓΑΙΟΣΕ. Το συνέδριο αποκτά μεγάλη σημασία γιατί σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιοποιηθεί , εκείνες τις ημέρες θα πρέπει να δημοσιοποιηθεί  η προκήρυξη για τον διεθνή διαγωνισμό παραχώρησης χρήσης εκτάσεων του λιμένα.

Μια εξέλιξη που θ’  αλλάξει το αναπτυξιακό τοπίο της περιοχής.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας