Αρχική » Κομοτηνή: Πρόκληση από νέο υπουργό του Ταγίπ Ερντογάν – «Ξέρουμε τι τραβήξατε εδώ στην Ελλάδα»

Κομοτηνή: Πρόκληση από νέο υπουργό του Ταγίπ Ερντογάν – «Ξέρουμε τι τραβήξατε εδώ στην Ελλάδα»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ο Μεχμέτ Ερσόι ανέφερε ότι «παρακολουθούμε με υπερηφάνεια όσα τραβήξατε κι εσείς και ο Σαδίκ Αχμέτ όσο ζούσε, προκειμένου να επιτραπεί η χρήση της λέξης τουρκικός». Ο Τούρκος υπουργός υπενθύμισε στους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια με την ελληνική κυβέρνηση προκειμένου μέσω διαλόγου και επισκέψεων να λυθούν τα προβλήματα της δυτικής Θράκης. Ο Μεχμέτ Ερσόι εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήριά του για τις πυρκαγιές ενώ επεσήμανε ότι η Τουρκία μοιράζεται τον πόνο του ελληνικού λαού.

Στο μικρόφωνο ανέβηκε ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο οποίος χαιρέτισε την παρουσία των παρευρισκομένων, μίλησε για τα έργα και τις ημέρες του Αχμέτ Σαδίκ, αλλά και για όσα κάνει σήμερα το κόμμα που ίδρυσε εκείνος. Ακολούθως ο λόγος δόθηκε σε Τούρκο βουλευτή της περιοχής Τεκιρντάγ του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος ο οποίος μετέφερε τον χαιρετισμό του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Είχαν και συνέχεια οι Τουρκικές προκλήσεις στην Κομοτηνή

Με έναν «πύρινο» λόγο για τους «Τούρκους της Θράκης, των Βαλκανιών» και άλλες παρόμοιες αναφορές, ο Μουσταφά Ντετσιτζί πρόεδρος του κόμματος Büyük Birlik Partisi (BBP) μίλησε για τον «πολύτιμο» Αχμέτ Σαδίκ. Στο μικρόφωνο βρέθηκε, τέλος, η χήρα Ισίκ Σαδίκ για να ευχαριστήσει τους Τούρκους αξιωματούχους, τον Τούρκο πρόξενο, τους ψευτομουφτήδες και τους ανθρώπους από την περιοχή για την παρουσία τους στο μνημόσυνο και έστειλε το μήνυμα «όλοι μαζί συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο».

Πηγή: xronos.grantenna.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας