Αρχική » Κίνημα αλλαγής Έβρου: Έχω ένα μυστικό……

Κίνημα αλλαγής Έβρου: Έχω ένα μυστικό……

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Τι είναι το επονομαζόμενο «Κίνημα Αλλαγής». Μία ομοσπονδία ΠΑΣΟΚ , παραφυάδων του και «χρήσιμων αφελών» (για να μην χρησιμοποιήσουμε άλλη λέξη) , που επιχειρεί να ομαδοποιήσει προσωπικές φιλοδοξίες «στελεχών»  και να τις εκφράσει μέσω του «διαμιρασμού των ιματίων». Είναι μία κομματική δομή που λατρεύει τη λενινιστική αντίληψη για τη λειτουργία ενός κόμματος και αντιπαθεί τις δημοκρατικές διαδικασίες όπως π.χ. των εσωκομματικών εκλογών. Αγαπάει  τους διορισμούς.

Όπως έκανε για δεκαετίες το ΠΑΣΟΚ  στην κυβέρνηση. Διόριζε «πρασινοφρουρούς» , κολλητούς, συγγενείς, φίλους στο δημόσιο και σε ΔΕΚΟ, οργανισμούς κοινής ωφέλειας , φορείς που έλεγχε το κράτος. Μία αντιδημοκρατική και αποκρουστική πρακτική που επέβαλε το ΠΑΣΟΚ και στο αυτοπροσδιοριστικό  κενό ως «Κίνημα Αλλαγής». Που ούτε  «κίνημα» είναι ούτε την «Αλλαγή» προωθεί.

Καθεστωτικό κόμμα παλαιού τύπου είναι που αντιπαθεί τις μεταρρυθμίσεις και  τον εκσυγχρονισμό.

Πως θυμηθήκαμε αυτό  το κομματικό υβρίδιο και τις πρακτικές του; Επειδή ο «διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες» και ένα τέτοιο «πνεύμα» ανακαλύψαμε στο πρόγραμμα της περιοδείας δύο κεντρικών στελεχών του στην Αλεξανδρούπολη. Ανάμεσα στα πρόσωπα που συναντήθηκαν ήταν και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης. Όπως ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου , ο Πρόεδρος του ΟΛΑ. Γιατί άραγε μεταξύ των θεσμικών επιλέχθηκε και ο κ. Ι. Ζαμπούκης; Και γιατί δεν προγραμματίσθηκε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, τους Προέδρους  του Εμπορικού Συλλόγου, του Παραρτήματος Θράκης του Οικονομικού Επιμελητηρίου , του Συνδέσμου Βιοτεχνών – Βιομηχανιών και πολλών άλλων;

Εδώ κρύβεται (ίσως) ένα μυστικό . Που στο μέλλον θ’ αποκαλυφθεί. Και τότε θα ερμηνευθεί η επιλεκτική αυτή συνάντηση.

 

 Ο Τρίτος Δρόμος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας