Αρχική » Για ποιον χτυπά η καμπάνα του «Κλεισθένη»

Για ποιον χτυπά η καμπάνα του «Κλεισθένη»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Το νομοσχέδιο που κατέθεσε το Υπουργείο Εσωτερικών για διαβούλευση και αφορά τον τρόπο εκλογής των νέων περιφερειακών αυτοδιοικητικών αρχών προβλέπει την κατάργηση των χωρικών περιφερειαρχών . Δηλαδή ο κάθε χωρικός αντιπεριφερειάρχης , θα ορίζεται από τον περιφερειάρχη που θα εκλεγεί. Θα ισχύει ότι γίνεται με τους αντιδημάρχους , που επιλέγονται από τον εκάστοτε δήμαρχο.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι στις προσεχείς εκλογές ο νυν αντιπεριφερειάρχης κ. Δ. Πέτροβιτς θα πρέπει να είναι υποψήφιος με όλους τους άλλους υποψηφίους , να προσπαθήσει να εκλεγεί κι αν το κατορθώσει να είναι αρεστός στον περιφερειάρχη που θα ηγηθεί της περιφέρειας ΑΜΘ για να τον διορίσει αντιπεριφερειάρχη . Ο πανικός των σημερινών χωρικών αντιπεριφερειαρχών είναι ορατός δια γυμνού οφθαλμού . 41 από αυτούς προσκείμενοι στην Νέα Δημοκρατία υπέγραψαν κείμενο αγανάκτησης και φόβου στο οποίο χαρακτηρίζουν το νομοσχέδιο “προσβλητικό”.

Ο «Κλεισθένης» πρόκειται να γίνει εφιάλτης για αρκετούς αιρετούς καρεκλοκένταυρους με ανύπαρκτο έργο και μηδενική πολιτική. Ένας από αυτούς σίγουρα θα είναι και ο νυν αντιπεριφερειάρχης Έβρου.

Λ. Τρότσκι

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας