Αρχική » Απελάθηκε ο 38χρονος Τούρκος που πέρασε παράνομα τα σύνορα στον Έβρο

Απελάθηκε ο 38χρονος Τούρκος που πέρασε παράνομα τα σύνορα στον Έβρο

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Εξελίξεις στην υπόθεση του Τούρκου πολίτη που είχε συλληφθεί από τις ελληνικές Αρχές πριν από τρεις ημέρες καθώς είχε μπει παράνομα στην Ελλάδα, την ώρα που έκανε χωματουργικές εργασίες. Το μεσημέρι του Σαββάτου παραδόθηκε στις τουρκικές Αρχές στο προξενείο στις Καστανιές και απελάθηκε από τη χώρα.

Η απόφαση του δικαστηρίου όριζε την απέλασή του και την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους 1.500 ευρώ. Όλες τις διαδικασίες για τις δικαστικές εκκρεμότητες ανέλαβε το τουρκικό προξενείο και πριν από λίγη ώρα κι αφού πρώτα παραιτήθηκε από οποιαδήποτε ένδικη διαδικασία εφαρμόστηκε η απόφαση της διοικητικής απέλασης.



Η Ελλάδα, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μετά τη σύλληψη του Τούρκου πολίτη φρόντισε οι διαδικασίες να γίνουν κάτω από απόλυτη νομιμότητα όμως με βασικό χαρακτηριστικό την ταχύτητα, ώστε και ο Τούρκος πολίτης να διωχθεί όπως ακριβώς ορίζει ο νόμος για την παράνομη είσοδό του στην Ελλάδα, αλλά και να απελαθεί με γρήγορες διαδικασίες στη γειτονική χώρα.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας